Surfweer Wind Service SMS / App

De surfweer wind service ligt in het verlengde van de golfsurf sms die vanaf 2010 al elke dag een advies geeft over de golven en het tij. Vanaf 2014 is er een soortgelijke dienst bijgekomen voor wind en kitesurfen. De focus ligt daarbij op de kustlijn van België & Nederland, het IJsselmeer en de wateren van Zeeland. In een whatsapp bericht wordt een uitgebreide windverwachting gegeven voor de komende vijf dagen met de belangrijkste momenten om vrij te nemen (wind 22-30 knopen).

Als Surfweer abonnee profiteer je naast alle info over de wind ook altijd van 10% korting in de (web)shop van Natural High via surfweer.nl/shop of surfshop.natural-high.nl Gebruik de code SURFWEER2021 bij het afrekenen. Deze is ook te vinden is in de profielfoto van het Surfweer WhatsApp account en wordt van tijd tot tijd aangepast.

Langs de kust zijn de belangrijkste factoren stroming en golfslag, terwijl voor binnenwater de windrichting de bepalende factor is voor de adviezen in het bericht. Afwisselend worden locaties genoemd waar je in ieder geval zowel mag kite- als windsurfen. En er wordt gewaarschuwd voor condities die gevaarlijk zijn zoals aflandige wind, onweer en/of wind boven de 30 knopen met harde windvlagen.

Wil je er bij op deze dienst? Dan kan door een van de onderstaande bedragen over te schrijven naar rekening  NL78ASNB8804581603 op naam van SURFWEER WIND. Geef in de omschrijving je +316 of +32 nummer mee. Daarmee wordt je aansluiting binnen een dag geactiveerd of in het geval van een verlengingsverzoek weer verlengd.

Voor geïnteresseerden is de service eenmalig 1 maand uit te proberen. Daarna kun je kiezen uit de onderstaande opties. Deze proefmaand kun je aanvragen door het overmaken van 6,85 euro en een appje te sturen naar +31681041444 t.n.v. Tobias Surfweer.

 

alleen wind alleen golven golven incl. wind
     
4 maanden 27,50 27,50 44,-
     
6 maanden 40 40 60,-
     
1 jaar 75,– 75,– 99,–