Surfweer Wind Service SMS / App

De surfweer wind service ligt in het verlengde van de golfsurf sms die vanaf 2010 al elke dag een advies geeft over de golven en het tij. In 2014 is er een soortgelijke dienst bijgekomen voor wind en kitesurfen. De focus ligt daarbij op de kustlijn van België & Nederland, het IJsselmeer en de wateren van Zeeland. In een whatsapp of sms bericht wordt een uitgebreide windverwachting gegeven voor de komende vijf dagen met de belangrijkste momenten om het water op te gaan!

Langs de kust zijn de belangrijkste factoren stroming en golfslag, terwijl voor binnenwater de windrichting de bepalende factor is voor de adviezen in het bericht. Afwisselend worden locaties genoemd waar je in ieder geval zowel mag kite- als windsurfen en andere windsporten
zoals wingfoilen. En er wordt gewaarschuwd voor condities die gevaarlijk zijn zoals aflandige wind, onweer en windvlagen ver boven de 30 knopen.

Wil je graag gebruik maken van deze dienst? Schrijf een van de onderstaande bedragen over naar rekening  NL78ASNB8804581603 op naam van SURFWEER WIND. Geef in de omschrijving je +316 of +32 nummer mee. Daarmee wordt je aansluiting binnen 1 dag geactiveerd. Of in het geval van een verlengingsverzoek weer verlengd. Kijk ondertussen ook of je lid bent van de NKV of lid kunt worden. Want daarmee profiteer je van een flinke korting, zowel wel bij een eerste aansluiting als jaarlijks of maandelijkse verlenging. Zie de info helemaal onderaan deze pagina.

Voor geïnteresseerden is de service eenmalig 1 maand uit te proberen. Daarna kun je kiezen uit de onderstaande opties. Deze proefmaand kun je aanvragen door het overmaken van 6,85 euro en een appje te sturen naar +31681041444 t.n.v. Tobias Surfweer.

 

alleen wind** alleen golven golven incl. wind
     
4 maanden 27,50 27,50 44,-
     
6 maanden 40 40 60,-
     
1 jaar 75,– 75,– 99,–

 

** Met een NKV lidmaatschap ontvang je vanaf heden een behoorlijke korting op de alleen wind-abonnementen (bij nieuwe en verlengingen). Gebruik daar voor onderstaande links:

Heel jaar wind alleen voor NKV leden € 62,50 via
https://tikkie.me/pay/wind/qEdp14PLiRwUo8ezpAiFcL

Half jaar wind alleen voor NKV leden € 32,50 via
https://tikkie.me/pay/wind/FCBcppHzj36BJWAED2Zm6

4 maanden wind NKV leden € 22,50 via
https://tikkie.me/pay/wind/8qcvzkMFJyVRqT7m4UWFuz

Vergeet niet om je nummer door te sturen naar Tobias op +31681041444 en dit nummer op te slaan in je telefoon waarop je de windberichten wilt ontvangen.


 

Als Surfweer abonnee profiteer je naast alle info over de wind ook altijd van 10% korting in de (web)shop van Natural High via surfweer.nl/shop of surfshop.natural-high.nl Gebruik de code SURFWEER2021 bij het afrekenen.