Nuttige surfweer info:
Surf webcams:

Surfweer sms

Surfcondities zijn iedere dag anders. Wat doet het getij, op welke spots is het goed surfen en waar juist niet? Wanneer is het echt de moeite waard en wordt er een alert gegeven? Dat zijn de vragen die worden beantwoord met deze berichtenservice. Of je nu beginner bent of pro, Surfweer.nl biedt de ultieme dienst die je zal helpen meer te surfen. Voor de praktisch dagelijkse berichten zijn er een aantal voordelige maandblokken zoals 25,– voor 3 maanden en  50,– voor 7 maanden of de meest voordelige: 12 maanden lang voor 79,50 (jaar abonnement).
Alle alerts voor de echt niet te missen golven zitten er gratis en automatisch bij inbegrepen, in het bericht.

Voor de WIND berichten service, zie surfweer.nl/windsms/

Aanmelden doe je door één van de voorgestelde bedragen of enkel 7,50 voor een eerste proefmaand, over te schrijven naar Triodos bankreknr. NL12TRIO2044197901 op naam van Waves Unlimited.
Vermeld je tel. nummer in de omschrijving en eventueel aangeven als per whatsapp voor jou niet mogelijk is. Belangrijk is dat het nr. waar de berichtjes vandaan komen goed opslagen is en blijft in je toestel:  +31 6 53477587

Een aansluiting kan ook worden geregeld via betaling met tikkie. Omdat er daarbij geen omschrijving mogelijk is graag het gewenste telefoonnummer ook even doorgegeven via een appje of sms naar +31653477587 of een mailtje aan surfweer@gmail.com

De linkjes zijn:

1 heel jaar (12 maanden) ,  7 maanden of 3 maanden.

In België en de meeste andere landen is de dienst ook beschikbaar via het whatsapp bericht. Aanmelden gaat via overschrijving zoals hierboven beschreven. Eventueel nodig is de bic code om geld over te maken naar het buitenland, te weten: TRIONL2U met hetzelfde Iban NL12TRIO2044197901 op naam van Waves Unlimited.