Surfweer sms

Surfcondities zijn iedere dag anders. Wat doet het getij, op welke spots is het goed surfen en waar juist niet? Wanneer is het echt de moeite waard en wordt er een alert gegeven? Dat zijn de vragen die worden beantwoord met deze berichtenservice. Of je nu beginner bent of pro, Surfweer.nl biedt de ultieme dienst die je zal helpen meer te surfen. Voor de praktisch dagelijkse berichten zijn er een aantal voordelige maandblokken zoals 27,50 voor 4 maanden en  40,– voor 6 maanden. De meest voordelige is 12 maanden voor 75,–  want dan heb je er 1 heel jaar geen omkijken meer naar. De alerts voor de echt niet te missen golven zitten gratis en automatisch inbegrepen bij alle berichten.

VOOR DE WIND OPTIES op de SMS, kijk op surfweer.nl/windsms

Aanmelden doe je door één van de voorgestelde bedragen of enkel 6,85 voor een eerste proefmaand, over te schrijven naar Triodos bankreknr. NL12TRIO2044197901 op naam van Waves Unlimited. Vermeld je +316 nummer in de omschrijving en aangeven als per whatsapp niet mogelijk is op jouw telefoon-nummer. Belangrijk is dat het +316 nummer waar de berichtjes vandaan geleverd worden, opslaat in je toestel (dus nummer +31653477587) en dat het blijft opgeslagen als contact.

Een aansluiting kan ook worden geregeld via betaling met Ideal. Omdat er daarbij geen omschrijving mogelijk is graag het gewenste telefoonnummer ook even doorgegeven via een appje of sms naar +31653477587 of een mailtje aan surfweer@gmail.com 

1 heel jaar of zes maanden of 4 maanden of de eenmalige proef 1 maand.

In België is de dienst enkel beschikbaar via het whatsapp bericht. Aanmelden gaat exact hetzelfde in zijn werk als hierboven beschreven. Eventueel nodig is de bic code om geld over te maken naar het buitenland, te weten: TRIONL2U maar via de bovenstaande linkjes met bankcontact kan ook gewoon prima!

 

 
____________________________________________________________