Nuttige surfweer info:

Surfweer zaterdag 27 augustus 2016

50 reacties

 1. Logisch, Ouddorp nog geen hoogwater om 20:00 uur.

  BE lijkt wel iets te zijn geweest. Nog iemand daar iets gezien of gesurft?

 2. He allemaal,
  Is maasvlakte een aanrader voor vandaag?

  Ps. Weet iemand een maasvlakte webcam website?

 3. Maasvlakte heeft geen cam…daarnaast uitdeinende noordoostswell met opbouwende zw swell kan erg rommelig worden daar.Plus dikke stroming… Zou andere spot doen…

 4. Was idd niet verkeerd. Ben blij dat ik (we) gegaan zijn!
  En surfles gehad van Yannick de jager, ook altijd leuk 🙂

 5. Ja was weer leuk surfen gisteravond op Wijki na smash en boardbreuk in Portugal!
  4 weken strugglen maar nu is Boardje beter en de Vibe terug😍!

  Rommelig als gewoonlijk op Wijk bij een Noordwester 4 maar in de avond ging de wind er een beetje uit en werd wat chiller bij zeer laag water! Goed sfeer daar! Surfertje of 50 goed te doen!

  Iemand interesse in Boardstalling ( halve kast, geen Sup! ) voor een jaartje voorlopig op Wijk ( ozlines) Met douche en omkleed mogelijkheden! Bel Bertski: 0655157132

 6. Hey Tobias,

  Bedankt voor de goede call gister via de app. Op basis van de webcams in de ochtend dacht ik dat het niks zou worden. Toch gegaan en rond 17:30 het water in bij Wijk….was lekker longboarden!

  Jeroen

 7. Hallo Tobias

  Zie op cam paar golfjes doorkomen in wijk>>>is dit vanavond ook nog het geval denk je,of word het minder juist

 8. Zit er onder die lage druk gebieden tussen IJsland en Noorwegen nog genoeg wind voor een N-swelletje voor van het einde van de week? weekeind?

 9. Dat laag voor zondag ziet er echter kansrijk uit. Eerst windgolven (vrij hoog). Later ook swell zonder al te veel wind.

 10. Hey Tobias, zowel windguru en windfinder geven iets meer dan een halve meter aan morgen en ik MOET echt ff surfen…. Geven jouw gegevens daar helemaal geen info over? Ik hoor graag van je.

 11. Er staat nu ook al een halve meter. Alleen heb je er niets aan met 2 seconden periode. Pas vanaf een periode van ong 5 sec ga je er iets van kunnen surfen.

 12. iemand enig idee wat er met windguru aan de hand is? Zoekresultaten naar bestaande links (spots) werking niet meer. Irritant!!!

 13. @windguru: Windguru heeft een nieuwe weergave. Dat is weer ff wennen, ben er ook nog niet gelukkig mee. maar dat hoort zo bij een verandering.

 14. Ik zoek voor morgen middag een leuke golfsurf spot in de omgeving van Renesse. Wie kan mij iets aanraden?

 15. Dag Tobias, hoe zie jij de surf zaterdag? Ik zie golfhoogte en relatief weinig wind maar kan niet inschatten hoe betrouwbaar die hoogte van MUMM is voor België…

 16. Hoi Tobias, wacht je sms af, vooral benieuwd of het morgenochtend of avond beter is in Callantsoog! Al te lang niet meer gesurfd 🙁