Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zondag 17 mei 2015

36 reacties

 1. Hi! Kan er vanmiddag nog gesurft kan worden, bij voorkeur in wijk aan zee. Is het te rommelig met de onshore wind?

 2. Bloemendaal 13:00-14:45 – beetje gezwommen en wat op een softtop aangerommeld. Was in ’t zonnetje prima te doen in 4/3 zonder verdere accessoires.

 3. jo! Al poosje geen surf gehad, surfen jullie nog met handschoentjes en schoentjes? of hangt het af van het zonnetje / weersomstandigheden? 😉

 4. Goeiemorgen Tobias, zou de link webcam wijk aan zee stil beeld (timboektoe cam) weer op de website mogen of heb je anders de url voor mij? Gezien mijn telefoon de webcams niet wil afspelen was ik hier erg blij mee 🙂 Thanks alvast!!

 5. Ok, staat er weer bij in het tabje webcams op mobiel en voorpagina https://surfweer.nl/ Op desktop moet je de www. er af halen en soms refreshen. Beetje work-around, maar het is wel het beste high-res beeld wat je kunt krijgen van de spot.

 6. ik moet het toch alweer even melden wijk aan zee stopt net voorbij de stalen beelden vanaf daar is het velsen noord dus ook de webcam staat in velsen noord ik vind het erg jammer dat dit altijd maar weer verkeerd word vermeld ik woon in velsen noord en vaar ook daar en daar ben ik best een beetje trots op vandaar .

 7. @waveski
  trots zijn omdat je ergens woont heb ik nog nooit begrepen.
  trots ben je op dingen die je hebt bereikt en waar enige mate van inspanning voor nodig was.
  verhuizen naar / geboren worden in een dorp / stad / land valt mijns inziens daar niet onder.

 8. Ik zie nu net de windwaarschuwing, betekent dat dat het vanavond toch niet te surfen wordt ook achter de pier? Of houdt die windkracht 8 maar heel even aan?

 9. pas op windkracht acht dingt zo je board. laats ook met windkracht 8 gaan surfen, toen een flinke jaap van 20 cm in onderkant van mijn board en twee vinboxen kapot! Wel fantastisch gemaakt door een ding doccie voor 150 e… Dus is 1 sessie je dat waard?

 10. Iemand ervaring met de nieuwe NSP boardjes Epoxy E2?

  Sta op t punt om n 6’4 te kopen!

 11. Moet je trots zijn op die StaalfabrieksBuurt!

  Gewoon Wijk Wijk Wijkiki en niet anders!

  Hatzeee!

 12. Moet morgen vroeg weg, zal ik morgen mn shortboard of longboard meenemen (scheveningen)?

 13. wijkiki is wel leuk voor de rest google cant be wrong hahahahaha by the way it sure looks good now bij de pier .de camera doet goed complimentje timboektoe !

 14. Kan er vanmiddag gesurft worden bij domburg of scheveningen? Ondanks de sterke wind?