Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 28 april 2015

18 reacties

 1. Wijk was leuk surfen met opkomend en hoog vanmiddag op de fish. Beetje choppy door de onshore maar dat mocht de pret niet drukken!

 2. Is het nog de moeite om er bij scheveningen in te gaan zo? Ik zie niemand erin liggen…

 3. Off topic: Iemand die Torq summer 5 al geprobeerd? Ik word oud, ben al te dik en out of shape dus die 6.2 (47ltr) leek mij wel wat :-). Heb board bij Hart Beach wel ff in mijn handen gehad en zag er goed uit, maar ja dat zegt niet alles….Thnx alvast!

 4. Zou het morgen op wijk lopen ? er is dan wat beschuiting van de pier want gisteren avond was het een dikke klots bak en lang wachten op een setje en als die kwam was die wel heel lastig te surfen maar toch nog wel iets gepakt gelukkig

 5. Even een vraagje,

  ik wil graag in de meivakantie volgende week nog ergens surfen in het buitenland en zat te denken aan Frankrijk. Wilde eigenlijk gewoon een simpele camping of hostel pakken en het liefst zo dichtbij mogelijk en bijvoorbeeld met de trein of een goedkoop vliegtuigticket bereikbaar.

  iemand suggesties?

 6. waar kan ik tegenwoordifg op deze website the reports van eerder surfvoorspellingen vinden?

 7. @Penguino ik heb vorige zomer op een aantal torq boardjes gesurft (de tuflite achtige types) en ze vielen mij allemaal tegen. De shape ziet er goed uit, maar surft er niet naar. Die Summer 5 is een poly boardje? Opvallend dat in het filmpje op hun site de turns er bijna allemaal geforceerd uitzien en niet soepel.