Nuttige surfweer info:

Zondag 7 juni

32 reacties

 1. Neptunes man doe niet zo ingewikkelt met je surfvoorspellingen
  op andere sites , en via linked in enzo … wat heeft het voor nut ?
  Ik ga naar jouw site om lekker golfies te kijken , dan neem ik
  je Bufo liefde en je meteo trainingen voor lief , maar maak het niet te ingewikkeld voor jezelf en ons..

 2. @Joost, het is toch duidelijk zo. Enkel als je het wat uitgebreider wilt lezen kan je je aanmelden via linked in.

 3. Een klacht was dat door surfweer het allemaal te gemakkelijk werd gemaakt. Dus wees blij dat het weer wat ingewikkelder is.

  Een andere klacht was dat mensen zelf eens moesten leren golven te voorspellen. Het antwoord is de meteotraining.

  Linkedin is handig, omdat het netwerkmogelijkheden biedt. Niet voor mij alleen, maar voor iedereen die zich aanmeldt.

  Goed dat je me herinnert aan Bufo, heb al te lang niets meer over laten horen hier. Ga ik zeker weer meer doen nu!

 4. Het gaat er niet om dat het niet duidelijk is, dat is het .
  @ gerbert.

  Het gaat erom dat het moeilijker word gemaakt dan dat
  het is. bv: klik hier en zie de uitgebreide forecast.
  en als je daar op klikt zie je op de zelfde site, let op ,
  de uitgebreide forecast. simpel as that.

  Niet naar een andere site , geen registratie , geen
  extra spam . gewoon binnen het eigen surfweer site
  houden. tip voor neptunes. Thats all..

 5. weer bedankt voor deze mooie voorspelling vanavond zal ik weer op velsen noord (wijk) surfen voor al diegene die mij weer zagen speren de afgelopen dagen als je eens wil proberen hoe het voelt kom ook vanaf 1700 uur dan geef ik les

 6. Wa een gemelk toch altijd. Die extra moeite voor op linkedin te registreren vind ik het wel waard en anders kijk je gewoon hier.. Als ik niet zo krap bij kas zat zou ik zeker ook eens naar de meteotraining komen trouwens!

 7. Je kan ’t niet iedereen naar zijn zin maken en ik denk dat neppie het toch al wat beter begint te doen i.v.m. niet exacte spots en tijdstippen te vermelden, vandaar ook zijn meteo trainingen…..en de vele dreigementen natuurlijk van alle agressieve localtjes.

 8. Klein maar clean, en nog met beats van Visbak op de achtergrond… lekker moederrrrrr

 9. niet lullen maar surfen!! en voorspellen:) en als je dat goed gedaan had had je misschien wel net zo lekker gesurfd als ik en de 8 andere mensen die in het water lagen op V strand:)
  heup hoog met uitschieters en op bijna elke golf een barrel waar een grommet inpast.
  resultaat: 9 lachende gezichten, coverups voor iedereen, 1 gebroken lonboard en een bufo zonder neus:):)

 10. Jooo Vgaal was SICKK!! top to bottem barreltjes en de teller van deze swell staat op 2 gesnapte Bufos en een gesnapt longboard Ahahaha:)

  Barreltjes waren idd groot genoeg om helemaal in te gaan ook voor mij zo nu en dan;) maar Kareltje zat enkeld in de barrel zoals altijd!

  Wat een geweldige week was dit!!

 11. Met opkomende en hoog tij was het in het zuiden van holland super surfen!

 12. Wtf is dit hier eigenlijk voor bullshit, hoe kun je linkedin nu ingewikkeld vinden? We leven in de 21ste eeuw, tenzij je een 70jarige oude zak bent moet je toch met gemak je kunnen aanmelden en de toestand begrijpen ofniet ?
  en @ Neptunus: idd, je zou beter meer bezig houden met bufo, zoals die plank die je prijs zou geven aan iemand … wat is er daar eigenlijk van gekomen ?
  Voor de rest ben je prima bezig en mogen we blij zijn met iemand als jij die zich serieus bezig houdt met de voorspelling van de golven!

 13. joo neptunes wat denk je van maandag ochtend eerste licht?
  in zuid holland zou er toch nog wel genoeg moeten staan ?

 14. @jeffs, dat is toch knap je board breken op een westlands barreltje. Heb vandaag ook in die contreien mijn plank bestegen, maar een plank breken met 15 cm groundswell is ook in het westland nog lastig.

 15. jaja
  de golfhoogte knalt omhoog op K13
  ik ga kijken of er vannacht bij de Pier in Scheef wat te surfen is, zo rond 24h00, wie gaat er mee?

 16. Einde week Texel gaat soepeltjes los. Ben ik dan op Texel? Ja, dan ben ik op Texel. Probeer ik daar lekker rustig m’n bufo te breken en ondertussen wat voetenwerk onder de knie te krijgen.Dat geneuzel in Scheef lijkt wel (almost) ‘stand-up’ comedy; 40 van die oorwurmen die tegen de avond vechten om een rollertje van 10 meter languit ofzo. Doh!

 17. Die linkedIn is toch een goed idee. Als Neptunus via deze weg meer forecastknowledge en Bufo love kan verspreiden, fine toch? Ik surf nu Bufo door een of ander sitje dat tellingen.sudus.nl noemde

 18. Fuck dat geneuzel ook, rij die makrofish of een van de andere bufo boardjes maar eens, zieen voel je vanzelf. Zo niet, ook prima, maar niet haten joh: is zo’n beperkte visie

 19. @ pessimist ik heb geen board gebroken en de boards die braken gingen al heel wat jaartjes mee..

  De bufo’s waren 1 van de eerste modellen van jaren geleden..

  De Bufo boardjes van nu zijn gewoon bijna niet te breken, zelf nog een tijdje geleden staan trampoline springen op 1 van de boardjes ik zal de naam niet noemen wie zijn boardje het was Tobias;) 🙂 ahhaha

  @ pessimist ik weet niet hoe je zelf surft maar een board kun je altijd breken.. Onze super grom Karel (Kaspar Hamminga) heeft de laatste maand geloof ik 4+ vrij nieuwe tot gloed nieuwe boardjes gesnapt! In zowel kleine golven als wat hogere in France

  Wij zijn echte Westlanders en houden van “slopen” daarom zijn we ook zo goed in kassen naar de vlakte trappen!

  Enne pessimist kom eens langs bij ons dan;) dan kun je eens echt golven indroppen en je hele Quiver slopen ahahaha

 20. K13 is nu wel hoger, maar dat is vanwege de harde oostelijke wind. Morgenochtend zo goed als flat dus niet te vergelijken met wat we zaterdag en zondag hadden. No go zoals het er nu naar uit ziet dus.

 21. Hoi iedereen,

  een vraag: ik wil heel graag zo vaak mogelijk surfen in nederland. Probleem is dat ik geen auto heb. Wijk aan zee vind ik wel een relaxte plek denk ik, omdat het die pier heeft. En ik woon in amsterdam

  heeft iemand ideen wat ik het beste kan doen, of kan ik af en toe meerijden met iemand. Dan kunnen we de ksten delen. Ik kan ook rijden. mijn board is 6.2 dus niet zo groot

  alvast bedankt