Nuttige surfweer info:

Zondag 30 november

2 reacties

  1. Wordt het nog wat vandaag? De webcam’s laten wel wat lijntjes zien. Misschien net te surfen, maar de moeite waard? Ik zit nu al een tijdje van de livestream van Texel ( http://www.noordzee.nu/webcam.htm ) te genieten en heb in mijn hoofd vandaag al heerlijk lange rechtse golven kunnen surfen. Wel hele kleine golven, dus wisselde ik tussen een longboard en dikke fish. Of er in noord-holland ook nog iets door gaat komen vandaag? De golfhoogte op de B2 boei is iets toegenomen. Zie http://www.bsh.de/de/Meeresdaten/Beobachtungen/Seegang/index.jsp

    Op de zuidelijke noordzee staat er echter al een krachtige ONO. Zie de wind op het europlatform –> http://www.actuelewaterdata.nl/cgi-bin/measurements/EPL1-snelh-stoot?template=winds In het noorden waait het veel minder hard op zee en verwacht wordt dat de wind in de loop van de dag afneemt. Hieronder nog wat webcamshots van deze morgen op scheveningen.

    [img]http://farm4.static.flickr.com/3012/3070543564_92db56fd0d.jpg[/img]

    [img]http://farm4.static.flickr.com/3051/3070543520_0c5fed6221_o.jpg[/img]

  2. Vanochtend toch richting zee gereden, al zag het er erg klein uit. vanaf half twaalf tot uur of twee lekker gespeeld, aan het begin nog een man of 4 in het water en 10 kanoeers en een zeehond die af en toe even uitgebreid aan het kijken was wat er allemaal gebeurde :D. Sneeuwbuitje erbij, jep mooi. -was op Scheveningen Noord trouwens. Op naar weer iets meer hoogte in de waves ;).