Nuttige surfweer info:

Zondag / maandag 3 en 4 mei

22 reacties

 1. Ga morgen ochtend vroeg maar is even in Scheveningen kijken. Hoop dat er dan wat mooie lijnen binnen komen.

 2. Eindelijk iets anders in Wijk te zien dan een plat meer via de cam. Helaas alleen niet veel meer dan een dikke klotsbak.

 3. Ik heb niet al te veel hoop voor morgenochtend en ga daarom toch maar een gokje wagen rond zonsondergang straks.

 4. Wij gaan et zo ook maar ff proberen in Ter Heijde… ik hoop dat er nog net wat langs engeland komt… gister avond was vet Neptunes, thnx en jij ook bedankt steefje

 5. Wijk was dikke klotsbak idd, al zat er af en toe best wat hoogte in. evengoed heerlijk om met het zonnetje weer wat te peddelen. En die kitesurfers…. die mogen best wat meer gereguleerd gaan worden want er gaan op deze manier echt ongelukken gebeuren mind you.

 6. Wijk was lekker. ’s avonds geen kitesurfers meer en minder wind. Laag water was een beetje jammer anders waren de golven een stuk hoger geweest. Nu was het ongeveer 1 meter. Niet veel lijn en niet erg krachtig. Evengoed lekker geshortboard.

  Hoe zit dat nu in Scheveningen. Kan daar bij hartbeach nu worden gesurft als het donker is?
  [img]http://farm4.static.flickr.com/3301/3497806363_060edd8d0e_o.jpg[/img]

 7. gnegne, ging rond 22u naar huis en heb die enorme bak licht niet gezien bij HartBeach. Zal de volgende keer beter opletten.
  Erg lekker om weer in het water te liggen. Inderdaad was het best een klotsbak, her en der een rijdbare golf, dus ik ben blij, na twee weken was dit weer lekker en goede training voor het peddelen weer, mooie warming up voor de rest van de week :D.

  ps jammer dat ik de sessie in R’dam zaterdagavond gemist heb, hopelijk lukt het me een volgende keer wel, klonk erg goed: clinic and movies.

 8. Die kitesurfers zijn ook totaal niet bereid een klein beetje op te passen voor golfsurfers he… Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon het stukje vlak bij de pier te vermijden. En als je er iets van zegt krijg je nog een grote bek ook in de trant van: ik ben zo enorm goed dat ik jou echt wel kan ontwijken.

  Het moet vroeg of laat een keer ernstig misgaan…

 9. He Neptunus, zag ik jou nou gister zwaaiend op de parkeerplaats er om een uurtje of 18.30 ingaan met een brede grijns op je gezicht? Kwam er zelf net uit, reed weg in die groene stationcar

 10. Zandvoort liep ok tot 13uur! Straks nog ff kijken

  En eindelijk geen schoentjes meer!

 11. Wijk liep bijna vanmorgen….af en toe een lekkere set max schouderhoog bij take off en niet te veel mensen. De spinnewebben zijn er weer vanaf!

  Wel veel goor schuim op het water 🙁

 12. @ Frederik: mee eens!
  Heb me zellfs een paar keer laten wegjagen – stom natuurlijk, maar als het er op aankomt ben ik het haasje en het is gewoon enorm a-relaxed.
  Als ze rechts een links een aantal meters vrijlaten hebben ze nog een heel groot stuk. En als ze echt zo goed zijn, kunnen ze toch ook van voor naar achter, in plaats van alleen maar van links naar rechts?

 13. Blabla over kitesufferds is natuurlijk ook heel interessant. Maar vertel even hoe wijk loopt op het moment! Is het nog de moeite waard om een avondsessie te plannen? thnx!

 14. so ja Biarritz zaterdag middag 14.30-16.00 was de bom in de volle zon!

 15. Jaaahhhh, lekker kiters afzeiken….t valt mij op dat er eigenlijk altijd wel iets of iemand afgezeken wordt hier….Lekker hollands kankeren op vanalles en nogwat….

 16. @jottum: jij kunt blijkbaar niet het verschil zien tussen iemand afzeiken en het bespreken van een reeel probleem voor golfsurfers