Nuttige surfweer info:

Zondag 20 September 2015

24 reacties

 1. Idem voor België. Klein, fijn en vrij clean. Mooie sunsetsessie. Beste manier om het weekend af te sluiten! 🙂

 2. WAZ viel niet tegen van 14.00 tot 16.00 uur. En er stond zowaar weer eens een fotograaf op de pier. Heeft iemand een idee wie het was en of z’n foto’s ergens online staan?

 3. Was gistermiddag inderdaad best grappig op de noord. heup tot navel hoge golfjes waarop het inderdaad leuk spelen was. Het weer was lekker (weer lekker bijgekleurd vanaf de nek naar boven toe) en het was niet druk in het water.

 4. Windguru geeft niet zoveel bijzonders af voor Woensdag?
  Of welke site gebruik jij voor zoiets te checken?

 5. Tijdens de Innovatiedag brengen we leveranciers, burgers, stakeholders, ondernemers, de gemeente en andere partners vanuit alle lagen van de waardeketen samen om co-creaties te creëren, en in snel tempo concrete Smart City oplossingen te kunnen realiseren. Ons oefengebied voor innovaties is Scheveningen Bad als Smart City Living Lab, met als doel om Scheveningen het slimste en aantrekkelijkste strand van Noordwest-Europa te maken!

 6. Leuk man, die innovatiedag. Pakkende omschrijving ook. Gaat echt een succes worden als niemand weet waar het is en wanneer….

  Ontopic; Ik zie voor woensdagavond juist onshore wind, zie ik iets over het hoofd?

 7. omdat tobias geheime informatie krijgt rechtstreeks van onze noord zee goden en godinnen. Als zij zeggen dat het mooi surfen wordt, neem dan maar beter een dag vrij…

 8. Haha, dat valt wel mee.

  Ik bekijk bijvoorbeeld ook de DWD kaartjes. Die geven rond de 1,5m golfhoogte aan voor woensdag. Geen offshore idd, maar dat maakt voor de hoogte niets uit.

 9. Als je goed kijkt naar dat kaartje van de DWD zie je drie kleuren groen.
  Volgens mij bereiken de golven met de donkerste kleur groen woensdag ons land. Dus gemiddelde golven van 0.5 tot 1 meter toch?

 10. Windguru geeft overigens wel weer 1.3m bij een afnemende wind in de avond, we zullen zien…

 11. Off topic: KLM probeert zich een beetje als surf-airline te promoten met dit mooie reclame videootje over Bali op Facebook.
  https://www.facebook.com/KLM/videos/10153209285675773/
  Maar ondertussen wel gewoon 100 euro enkele reis rekenen om je board mee te nemen. Komt allen in opstand en geef je mening bij de video..;). Zal ongetwijfeld verwijderd worden door ze maar laat ze vooral weten dat ze niet bepaald een surfers friendly airline zijn..:). Ja toch niet dan?