Nuttige surfweer info:

Zondag 15 maart

49 reacties

 1. Nou jongens in wijk is het wel heeeeel erg mooi weer.
  Op de cam staan namelijk twee jongens zonder cap, handschoenen en schoentjes, die net uit de zee komen lopen. Maar gelukkig zijn zij beide voorzien van een Bic board : p

 2. Alleen de Bic Surfer is zonder schoentjes.
  Die andere ziet er een stuk professioneler uit!

  [img]http://farm4.static.flickr.com/3658/3356179564_a99eb8072a_m.jpg[/img]

  [img]http://farm4.static.flickr.com/3658/3356179564_bae5af785d_o.jpg[/img]

 3. Moet verdomd koud zijn..Is er mss iemand met een plaatselijk report over de condities in domburg?

 4. waarom zoo neerbuigend een bic board of niet there out there and doing it and your not ik ga ook effe vanmiddag zonder cap and handprotectie who gives a fuck ik surf no matter what ill see you hero s later

 5. @ Kristof: het is ook nog 4.5 uur opkomend.. met hoog gaat het wel wat worden

  damn egt een relaxed zonnetje, ik ga lekker hele dag binnenstaan bij mn werk nu xD

 6. Geschat inderdaad!
  Het knmi doet een inschatting en geen verwachting.
  Wat weten ze er daar in de Bilt er nou vanaf 😉

 7. Vanmorgen was het nog niet veel soeps in Ter Heijde. Nu nog maar eens een wandelingetje met de hond maken om te zien of er al wat leuks loopt.

 8. Middags was Ter Heijde beter. Zegmaar rond de 3:21 pm.. Hierna werd het te hoog water.

 9. Ik ben er nog in geweest (Ter Heijde), lag er om 15:45 in tot 17:30. En het was echt wel lekker surfen ondanks dat het een flinke klotsbak was. Ik had gedacht dat het lager zou zijn dus lag er in met mijn 8.0, maar het werd eigenlijk steeds hoger. Heerlijke ritjes gehad !

 10. Kom net van het strand in Bloemendaal, Relaxed.
  Dikke bakken en zat redelijk wat kracht in. vanaf een uur begon het op de tweede bank te breken en rond 16:00 a 16:30 werd het steeds beter achterin.

 11. Ter Heijde 15:00 – 17:15 best ok, vooral tegen hoogwater kwamen hogere sets door. En lekker rustig, voornamelijk alleen gelegen. Prima dagje!

 12. Noordwijk aangedaan van 16:15 tot 17:45, was lekker. Om 17 uur even wat minder hoge frequentie en wat minder power, maar later weer lekkere setjes. Paar kodakmomentjes gehad, tevreden naar bed vanavond…

 13. Voor Aloha erin gelegen tot het donker. Lekker rustig, want iedereen liet zich naar het havenhoofd toe stromen. Maar wat een golven zeg. Dikke vette drops en lijnen die bruut en krachtig braken. Zalige sessie. Beter kan een weekend niet worden afgesloten : -)

 14. Lekkere sessie(tje) gehad, net op Scheveningen. Ging er samen met twee van onze zuiderburen geloof ik als laatste uit-althans, kon verder niemand meer zien. Gezellig, lekkere golven, weinig wind en mooi rustig stekkie ;). Inderdaad: Met een flinke smile de week weer starten 😀

 15. “Lekker rustig, want iedereen liet zich naar het havenhoofd toe stromen” Ja iedere kook die er mede door jou toedoen in lag. En maar niets doen, golven inpeddelen en op hun plaat gaan – golf verpest – Of voor je neus liggen zodat je zelf de golf niet kunt pakken zonder het risico hun (zwaar) te verwonden. Leuk hoor…. Dank je Neppie.

 16. @ falcao

  Slaat natuurlijk ook nergens op want als je een beetje slim was had je natuurlijk ook wel kunnen bedenken dat wijk druk zou worden en was je dus ergens anders naar toe gereden. Ik heb een heerlijke sessie gehad niet ver van wijk met max 4 mensen in het water. Nederlandse kust is lang genoeg..

 17. Falcao….

  Als je zelf zo pro ben vermijd je in 90 % van de gevallen de kooks wel;) ws ben je zelf ook een kook of niet dan?

  MZZL Jeff

 18. Vette bakken vandaag. Erin gelegen bij hvh 15.30 tot 17.30 begin was lekker op de zandbanken mooie bakken die er door kwamen, daarna wat minder en alleen shorebreak golven en minder op de zandbanken door hoog water. Maar mooie rides gehad damn 😀

 19. ” “Lekker rustig, want iedereen liet zich naar het havenhoofd toe stromen” Ja iedere kook die er mede door jou toedoen in lag. En maar niets doen, golven inpeddelen en op hun plaat gaan”

  Waarom liet jij je dan ook afstromen? Kan dan als ervaren surfer toch ook naar het rustigere plekje peddelen.

 20. Hoek was inderdaad erg lekker, als je de juiste golfjes uitzocht. Jammer dat er niet meer actie te vinden is op de foto’s van hoek, want dat was er wel 😉

 21. 1700 erin 1915 eruit, de noord was weer awesome! gelukkig geen schade gevaren met die kakdrukte. tjesus wat was het weer een zooi. toch met myn no worries schade te varen longboard lekkere sessie gehad… stoked nieuwe week in.

 22. Reply @ Wouter O.

  Neeh sorry geen zuid afrikaanse longboard.
  7,0 funboard. rails zijn licht blauw.

  greetz Niels

 23. Er stond nog iemand met een telelens maar weet niet wie, weet ook niet of die persoon zich bekend maakt, ik had te weinig kleren bij om langer foto’s te maken stond gewoon te trillen.

 24. Woensdag nieuwe tand halen in IJmuiden daarna door om te fuhren in Wijk …hoop ik..en Henkie! Je moeduh heb un sexboerderij !Kzie je woensdag wel int waterrrrr (met je kakhoooof!)

 25. Hee!!

  Waar komt de prognose voor as weekeinde vandaan?
  Swell in Domburg, genoeg voor een HSA contest???

  NO kan best goed zijn voor Domburg of Scheef of Hoek, maar dan moet er wel meer kracht in zitten dan nu erin lijkt te komen…

  Het lijkt mij een riskante voorspelling die gedaan is!!!

  Jeroen

 26. Ja, dat is het ook. Het is ook nog erg ver weg. Door het verschil in temperatuur tussen het zeewater en het land kan de thermische wind een flinke duit in de zak doen. Alleen het hoog water komt iets te vroeg op de dag.

  Afwachten dus maar..

 27. Ik lees elke keer dat het helemaal losgaat maar aan die foto’s te zien merk ik dat niet.
  Die foto’s is toch gewoon helemaal niks. Onshore meuk.
  Ik lijk het mis te hebben maar ik zie foto’s van heuphoge af en toe schouderhoge golfjes.
  Is dat losgaan.
  Het is gewoon niks.

  Wanneer weer eens echte swell.

 28. BICs rule!!

  [IMG]http://www.xs4all.nl/ananas/PK%20Surfares%20Ondas%20Perfeitas%20-1323.jpg[/IMG]

 29. Hey Jeff,

  Misschien dat hij ze nog moet bewerken, maar als hij anders in Noordwijk foto’s schiet dan zou ik het apart vinden als hij nu in HVH was.

  We zullen wel zien, was iig een heerlijke dag !