Nuttige surfweer info:

Zaterdag 8 augustus

24 reacties

 1. vrijdag avond tussen 8 en 10 nog wat kunnen scoren op zandvoort af en toe een leuk lijntje bouwde net iets hoger dan een meter op .hopelijk morgen weer….

 2. vanavond (vrijdag) ook op Scheveningen nog even met board en golven gespeeld. Lekker hoor, zo’n aanlandige wind de hele dag: golven overal vandaan, en dan af en toe vormde zich toch even een mooi golfje: mooie drop en vervolgens een ritje, jep erg lekker en erg lekker rustig in zee :D.

 3. was toch wel even leuk weer nog op scheveningen, hoger dan verwacht en ook paar keer een lijntje kunnen vinden, vuurwerk als afsluiting, mooi begin van het weekend

 4. Mijn plannen om een stuk te fietsen (je moet toch wat met dat mooie weer) maar gecancelled toen ik zag dat er met de opkomende wind beweging in de zee kwam. Heerlijk avondje op de Noord gehad!

 5. Net terug van de maasvlakte, maar het is niet veel. golven breken niet lekker en hebben niet zoveel kracht. Wachten maar weer af op de volgende lading.
  Wel zeehond gezien, meerdere malen. Zie je daar iig wel vaker…leuke beesies.

 6. Kan je nog een beetje surfen op de Maasvlakte of is dat snel over door Maasvlakte 2 die eraan vast word geplakt?

 7. @ pieter

  nou succes er mee man haha. Wat een slap filmpje. Had dan in ieder geval even gewacht op een dag met wat betere golven ziet er niet uit man en dan nog beweren dat het hoge golven waren. Om nog maar niet te spreken over het nederlandse engels wat jullie uitkramen.

  Maar wat de nederlandse golven betreft lama kommen

 8. @ K: Die vraag wordt wel vaker gesteld hier. Ik denk dat je mazzel moet hebben. Ik ga bijna altijd daar checken en heb dit jaar al vele malen gehad dat het goed te doen was. Het opspuiten van de eilandjes wordt wel zeer snel uitgebreid jammer genoeg. En dit is wel het laatste jaar op de maasvlakte. Na dit seizoen gaat het dicht en pas weer open als de Maasvlakte 2 af is, volgens mij is dat 2012…ff afwachten dus.

 9. Wiil eind september naar bretagne voor trip! Wie heeft er tips voor goeie spots en camping?

 10. hai dudes te lekker op het strand lekeer chillen en in my mind alvast bezig met next weekend dan komen er weer golvjes dat voel je ook als je lang genoeg surft nou veel succes met de curses ik zie ju wel when riding big thats me natuurlijk greetings