Nuttige surfweer info:

Zaterdag 4 april

13 reacties

 1. België en zuidwest:
  Kan mooie (maar niet zo krachtige) heup tot schouderhoge lijnen opleveren als er dan meer dan 14 m/s staat en er bij voorkeur al zuidwest staat in het kannaal. Als de wind dan eventjes krimpt naar zzw dan is het side-offshore en perfect clean op beschutte spots…

  hopelijk komt die zw goed door!

 2. Ik hoop dat het morgen wat word, zo niet ben ik gelukkig nog stoked van afgelopen zondag. Hebben er nog mensen die niet in Domburg waren mooie plaatjes geschoten van afgelopen zondag?

 3. Hey Neptunus… Ik snap echt niks van de weerkaart (windrichting) na de uitleg vanmiddag… Het waait toch altijd naar het laag toe? Was verder helemaal top vandaag!

 4. woon op de boulevard v zandvoort en zelf ik kan de zee niet zien uit m’n raam……Mooie dag om de verfilming van Stephen Kings ” The Mist” in je eentje te gaan kijken. Lekker met een laptopje in ’t bos ofzo. Voor de sfeer.

 5. Miguel, het klopt hoor wat je zegt. De wind staat iets meer richting de L gedraaid dan je in eerste instantie gezien de isobaren zou verwachten. En dus was het vannacht West tot WNW. Het waaide minder hard dan verwacht en te kort en te westelijk. Drie factoren verkeerd en dus geen golven zondag. Gaan we toch lekker fietsen, inderdaad! [img]http://farm4.static.flickr.com/3402/3413504345_07156c84fe_o.jpg[/img]

 6. water stroomt ook van hoog naar laag (ezelsbruggetje).
  ik heb trouwens thuis ook een drukgebied, daar maak ik meestal ’s ochtends gebruik van.