Nuttige surfweer info:

Zaterdag 16 mei

30 reacties

 1. Yes, golven!

  [img]http://farm3.static.flickr.com/2200/3535619298_7ac9410d02.jpg[/img]

 2. Egmond liep heeeeerlijk vanochtend, beetje wind, maar na zo’n lange flat heerlijk genoten

 3. Al heup hoog…. Ik zit de hele ochtend op de webcam naar snerpende golven te koekeloeren op mijn werk en de hoogte neemt snel af! Als ik kan gaan is er waarscheinlijk niks meer van de golf hoogte over!
  &*%$#@!

 4. Hier was het ook lekker toeven vanmorgen vroeg 🙂
  Met een lekker gevoel werken straks!

 5. wijk aan zee was heel fijn vanmorgen. Hele relaxte golven, niet snel en hol maar wel genoeg power. Met zn drieen in t water…

 6. Die meteo training leikt me erg leuk! Alleen jammer dat de training aan de dure kant is. Verder: Keep up the good work!

 7. tussen twee en drie liep ijmuiden lekker zat eindelijk weer eens wat hoogte in nog niet helemaal leipe shit maar was wel weer lekkkkkkkkuurrrr

 8. Wijk was ook erg goed volgens de locals die er tussen 8 en 9 al in lagen. Ik kwam om half elf en toen was het feest al over.

 9. Domburg was tiny, nog net surfbaar met minimalibu. Maarja, na een 180km rijden ga je er natuurlijk in, hehe. Uiteindelijk was het nog wel tof en een goede peddelworkout..

 10. “Tot eind mei laten de weerkaarten geen enkele goede surfdag zien helaas.”

  lekker fijn bericht neptunes..slechte dag gehad?

 11. haha zelf wij surfers hebben dus last van resessie maar dankzij die meteo training wel de 100% uit die 60% weten te halen.en wat niet was moet nog komen dus die 40% halen we echt wel weer in.

 12. Wijk was lekker gistermorgen… Met Tomas en Pablo (?) in het water… mooie bakken lekkere ritjes… Zolang je maar een beetje bij de pier weg bleef…
  Hopelijk komen er de komende weken wat mooie dagen aan… @flipmode: Tijd om wat aan die surfrecessie te gaan doen dan! Grt, Miguel, Tomas en de boogiefish!

 13. Ik zit net even het eea te checken maar…….

  Het ziet er naar uit dat er morgen toch nog wat te surfen valt in NH.

  Ik denk dat Petten of Ter Heijden een goede optie is….

 14. Ter Heijde is geen N-H, maar je hebt wel gelijk! ZW 6 tot 7, dat moet iets opleveren met laag tij. Beste waarschijnlijk de avond.