Nuttige surfweer info:

Zaterdag 14 maart

15 reacties

 1. Was het maar morgenmiddag 😛
  Noordelijke stroming zeg je neptunes, dat is zeer gunstig!

 2. Enne, ook op je netwerkplatform mag je best laten zien dat er meer in je leven is dan je werk. Vind deze group echt geniaal: houdt er met wekelijkse weekend surfforcast rekening mee dat door de week meestal toch door andere dingen in beslag wordt genomen (hoe jammer ook soms)

 3. Neptunes
  Kunt u ons uitleggen waarom deze windstroming zondag wel goede swell gaat geven?

  Ik zie een hele korte tijd dat wind goed staat, met hoge luchtdrukken. Zelf ben ik dan bang dat het niks wordt… hoe zit dat nou?
  Thank you !

 4. net nog gekeken bij hmc. maar lijkt wel niet lgaer dan W5 te worden morgen… dan maar een plek zoeken waar je er minder last van heb ( noord west)

 5. is het morgen rond 10 uur goed in domburg want ik moet 1 uur werke maar ik hoor allemaal goeie verhalen dus wil er wel in maar zit het goed met de wind en strominven

 6. ik ga morgenochtend ook rond uurtje of 10, moet ook om 13.00 uur werken.. maar als het egt goed word ben ik om 16.00 uur gewoon paar uurtjes pleite van mn werk =P

 7. fused-cell EPS core…

  Keihard, maar neemt toch behoorlijk wat water bij een stevige ding..

  Verder lijkt de techniek op de hydroflex technology. Ik weet alleen niet of ze ook fibers enrooten in de blank en tot hoe diep.

 8. hey neptunes
  Anyhow, ik heb hem net nieuw, en wilde hem gewoon even delen! Vind je hem mooi??
  Maar toch wat vertellen erover: Deze EPS neemt maximaal 2,5 volume procent water op na 24 uurs gehele onderdompeling! Net als de EPS in de Bufo boards, of is het bij Bufo minder? Deze plank heeft geen fibre enrooting, en heeft dat ook niet nodig: er is 15 jaar aan de techniek gesleuteld voordat hij perfect was. De flex is net als bij Bufo, heerlijk! Alleen kan je de Coils niet in Europa kopen helaas. Super vetter kleurtjes, en theroplastische vezels [die zwarte] geen carbon hoor!
  tot vanmiddag op scheef?
  Wouter
  Wawa