Nuttige surfweer info:

Woensdag 18 maart

30 reacties

 1. [img]http://farm4.static.flickr.com/3618/3365061170_fce562b742_o.jpg[/img]
  Coldingham Bay, (Schotland, Noordzee).

 2. Hi neptunes,

  is het met weinig swell zoals vandaag beter om de spots die normaal gesproken werken met hoog water met laag water te surfen? Of praat ik nu een hoop elende?

 3. yep, hoe lager het tij, hoe meer kans op iets van surf. Einde van de laagwater periode is daarbij nog het best.

 4. Balen, aan de hand vna de verwachtingen maandag over woensdag vrij genomen einde dag. uhh Wijk aan zee dan beste keuze? of kan ik net zo goed naar Langeveldeslag gaan? cheers !

 5. Op die webcam zie je al behoorlijk wat lijntjes moet ik zeggen.
  [img]http://farm4.static.flickr.com/3625/3364403225_b3507c082d_o.jpg[/img]

 6. Als die dan nog net wat hoger worden dan kan het nog geinig longboarden worden. niet spectaculair maar wel goed om ff crossteppen te oefenen.

 7. damn, fockin studie! wijkie ziet er wel ok uit op de cam…

  fishy of malibu zeker niet verkeerd en de zon schijnt ook nog ns!

  the fun is onn!!

 8. In Wijki in het water gelegen van half twaalf tot twee. Kleine super cleane golfjes van kniehoog. De sets waren erg amusant! Totaal geen wind en een lekker zonnetje. De golfhoogte is er langzaam uit gegaan in de tijd dat ik in het water lag.
  Echt genoten!

 9. HVH was ook heel leuk. Neptunes zei het al, zoek meer noordgerichte spots. heuphoge setjes en om de 10 min zelfs iets groter nog, om 1400 uur praktisch glassy (zag je wel dat er allerlei algachtig spul in de zee drijft, maar goed), vanaf 1500 kwam er een tikkeltje wind in. mooie pieken en lekker hol.
  en wederom alleen.

 10. Kom net uit t water bij bloemendaal, t was niet veel soeps maar af en toe een mooi setje met wat hogere holle golven. Lekker zonnetje!
  ps. Zijn er al berichten of domburg doorgaat van t weekend?

 11. scheef liep lekker vandaag.
  van 14.00 tot 18.00 in t water gelegen.
  clean e golven met genoeg power.
  soms meer dan heup hoog. max 10 man en 3 vrouw , zon en een grote glimlach op het einde van een top dag.mooie sport toch…….

 12. sessie vandaag van 1100 tot 1700 en het was lekkerrrr op wijki…zon op de huid…en cleane rrrrimpels tot schouder…stoooooked!

 13. Lekkere knie/heup soms iets hogere setjes met een ondergaand zonnetje. Classic.

  En als je er niet was; jammer. dan was je er niet.

 14. Wijk was idd goed, van 15.00 tm 17.30 er in gelegen. Naast de pier liep op opgeven moment echt heel lekker. Freakonaleash, was jij met een oude volvo?

 15. was niet met de sexsexsexsexcamperrrrr,was met een renault 5 baccara. lag als eerste bij de pier een uur alleen…liep inderdaad erg lekker totdat de wind beetje spelbreker werd……en het werd spitsuur dus heb toen de verdwijntruc gedaan. en atch volgende keer weer met de sexsexsexsexcampert!

 16. hehe nice man die Oldschool camper – Ik reed achter je met m’n vw busje 😉 cheers!