Nuttige surfweer info:

Vrijdag 27 maart

31 reacties

 1. scheef was best grappig; niet echt hoog, best vlak met af en toe een holle sectie, maar oh wat vliegt mijn boogie hier lekker over opzoek naar de wat hollere plekjes

 2. Thanks seb..

  voor de geinteresseerde staan er meer foto’s van vanochtend online. Klik maar op het Domburg surf 27 maart plaatje rechts boven in deze site 😉

  [img]http://i173.photobucket.com/albums/w54/danny-bb/09-03-27/24-2.jpg[/img]

 3. hoogte zit er wel goed in op scheef
  wordt wel lekker door elkaar geschud daar[img]http://img14.imageshack.us/img14/5651/hahakpn.jpg[/img]

 4. met de trein of auto mss??? 🙂 Of zoek je meer iets in de vorm van een lift ofzo?

 5. @ Surferik.

  Pak de snelweg via Den Haag naar Rotterdam (A13).
  optie 1:
  Pak de A20 richting schiedam. Hou al snel de borden in de gaten dat je richting europoort rijd en NIET Hoek van Holland. Dan ga je de tunnel in (de A4 geloof ik).
  Dan A15 naar europoort. Op een gegeven moment (bij Rozenburg) houd je Hellevoetsluis aan (N57) en daarna Middelburg. Je komt in de buurt van Middelburg word Domburg aangegeven.
  Optie 2:
  Pak de A20 richting Utrecht, daarna de A16 naar Dordrecht. Dan via Roosendaal, de A58 nemen richting Middelburg/Vlissingen. Bij Middelburg eraf, bij afrit rechts en dan de borden volgen richting Domburg.
  Anders de trein of je springt bij zandvoort het water in en peddeld richting zuiden, ligt het op een gegeven moment links van je.
  Veel plezier

 6. Er word wel aan het spoor gewerkt in zeeland, dus een stuk moet er met de bus afgelegd worden. En als je met de auto door middelburg rijd, volg dan de borden Grijpskerke en vanaf Grijpskerke volg je Domburg. Als je vanaf de snelweg al Domburg aan houd laten ze je 10min omrijden.

  Zo denk ik maar weer een surfje pakken..:)

 7. Wie weet tot hoelaat het ongeveer surfbaar is ? m.a.w. hoelaat is het zo donker dat je niks meer ziet.

  thanks

 8. Bij het havenhoofd was scheveningen aan het begin van de middag een grote klotsbak, goed te zien op het eerste cambeeld. Dus ik ben er in gegaan bij de kitesurfers recht voor het Jump team. Daar liep het mooi en ondanks opkomend tij weinig tot geen stroming. Later bij hoog water brak het niet zo ver naar buiten. Maar de shorebreak begon toen wel echt clean te lopen. Helaas lag die bank iets meer voor de hartbeach keet en daar had je als golfsurfer wel last van de kiters en windsurfers. Het wordt tijd dat iedereen z’n zeil en vlieger thuis laat voortaan. Wat een break!

 9. @ Neptunes, even vooruitblikken op volgende week, lijkt er een lange afstand swell te komen. Hoe schat jij de kansen in ?

 10. net weer lekkere sessie gehad, lange cleane lefthandertjes en mini cyclops tubes op een knie-diep zandbankje naar rechts.. fun !

  Morgen staat er geloof ik niet veel, maar zondag ziet er al een tijdje erg lekker uit!

 11. Linkedin heeft de mogelijkheid om de email adressen van een groep te downloaden vervangen door een functionaliteit dat je vanuit linkedin een bericht kan versturen (maximaal 1 x per week).
  Ik moet nog even uitzoeken hoe en of dat werkt en of ik daarbij plaatjes kan sturen!

  Maar uh, nu al gewend aan die weekend update dan?

 12. Je hebt wat gemist op de Noord!
  Het liep PERFECT, overhead, gedurende 2 uur op de Noord
  echt waanzinnig, beste sessie afgelopen maand, easy,

 13. nee, 14h00 **ongeveer** ging ik erin,
  ik reed nog langs je op de scooter, je stond daar te lullen met iemand op straat , fish in de hand, cap af.
  ik dacht ook dat het rommelig was, maar toen ik er eenmaal inlag!! wowieieieie, vet vet vet, zag nog iemand een aerial360 maken?! zal vast die kleine blonde wel geweest zijn.