Nuttige surfweer info:

Vrijdag 12 juni

34 reacties

 1. gaat er niks doorkomen van dat laagje van 2 dagen geleden?
  [img]http://www.xs4all.nl/~twijland/weerstation/wxtoimg/noaa-17-06102127-mcir-precip-thumb.jpg[/img]

 2. ”De golfhoogte varieert van kniehoog in de ochtend tot een halve meter in de avond.”

  Is kniehoog niet ongeveer zoveel als een halve meter?

  (De standaard kniehoogte varieert tussen de 430 mm en 580 mm).

 3. Ik denk Kniehoog bij iemand met 2 afgezaagde benen….

  “t is pannekoeken weer !

 4. ik ben positief:) er gaat vast wel iets lopen wat mij gaat plezieren:) en anders kan er altijd nog op beton gesurfd worden:)

 5. Vandaag de eerste politie waarschuwing van het jaar gekregen voor het “surfen”/dobberen in de buurt van de pier (Scheveningen) het kost € 90,00 als ze je wel op de bon slingeren. Die van vandaag was overigens heel relaxed, maar wees dus gewaarschuwd, het seizoen is begonnen.

 6. Eyeball report scheef nrd: winderig en klein. Als je heeel graag wilt kun je af en toe wat pakken. Sidewalk surfing betere optie. Maar misschien met wat hoger water en push van tij wat beter.

 7. Wadden pikken zeker meer swell op maar of het nou echt heel goed gaat worden? Denk dat er wel wat te surfen is maar zal niet echt epic worden.

  en bij twijfel altijd gewoon gaan!

 8. Kom net het water uit in Renesse, liep daar als dolle! Mooie, kleine cleane lijntjes die eindeloos doorliepen! Perfect met mijn fish! STOKED!!!

 9. Was indd bij de wandelpier (van der valk), waar het ook echt verboden is. Niet kinderachtig dus, wel jammer.

 10. @Neptunus

  Ik zit hier op Curacao en windguru geeft 23 knopen en 2.3 meter swell aan, hoezo loopt het niet op Playa Canoa!!? Nep, jij geeft toch surfadvies voor heel Nederland? Groet uit de West!

 11. @Festivado
  Lijkt eerder op 2,3 meter windgolven gezien de korte periode van slechts 7 seconden. Is de wind onshore, dan is het rommel. Komt de swell uit de juiste richting? Is oost nu.

 12. Terschelling, Vlieland en ja, ook Texel pakt meer dan de rest. Vooral Zaterdag lijkt mooi te worden met weinig wind en 1 meter swell. Ik was zelf eerst van plan om via Texel naar Vlieland te gaan met het http://www.waddenveer.nl , echter deze vaart alleen op zondag in het laagseizoen..
  En zondag is de swell alweer behoorlijk afgenomen..

 13. 06:30 de boot…3.30 uur mijn nest uit vanuit DH en dan kom ik alsnog te laat voor die eerste boot…hmm geen goed plan voor mij denk ik

 14. Noorden v. NH ging los vanavond! 1 / 1,5m superclean. ‘Net pas het water uit 😛

 15. Het was weer lekker gisteravond! Het wordt wel steeds drukker op die secret spot bij die pier, gezellig toch!