Nuttige surfweer info:

Surfweer Zaterdag 20 februari 2016

120 reacties

 1. Wijk 7:45-9:45 – Afgaand getij zorgde voor heuphoge lijnen (schuivers) tussen de eerste en tweede windmolen. Was absoluut de moeite waard op een longboard. Heerlijk in m’n uppie gesurft.

 2. Hebben ook wijk gedaan. Eerste P er in. Leuke shorebreak met opkomend. Stroming idd wel heel erg. Kwamen er voorbij het hotel uit.

 3. Domburg waard twee uur rijden, doe normaal,
  Ik rij 8 minuten en ga bijna nooit, nou ja, soms dan.
  Zwaar overgewaardeerde spot die daardoor te druk is, ik zeg niet doen. Het is dat het voor mij zo dichtbij is maar eigenlijk…….

 4. Vanmiddag 16:00 -18:00 ScheefZ , lekkâh, best krachtige sets, had de indruk dat de wind ook tijdelijk iets afnam, vr shortboarbroeders was het zeker ook goed tedoen geweest. Verder niemand gezien, op 2 kiters na.

  De N bij de haven was nix. Golven kregen pas hoogte halverwege de plezieâhrpieâhr.

 5. met “net” bedoelde ik eigenlijk de ochtend 😉 ik heb dikke bakken gereden in ieder geval.

 6. nee klopt, zag het op de cam, volledig ruk. ik was er om kwart over 12 uitgegaan, toen werd het al echt lastiger. Daarvoor op de nieuwe minisimmons prima vermaakt 🙂

 7. Vanochtend gesurft bij Scheef Noord, rond 11 uur eruit gegaan. Toen mijn surfhandschoenen op het dak van de auto laten liggen. Heeft iemand die misschien gevonden? Let me know! Alvast bedankt 🙂 Groetjes, Evelien

 8. Ik heb maar een dag die ik vrijaf kan nemen deze week en ben aant twijfelen tussen woensdag en donderdag. Zou in Domburg willen surfen, wat denken jullie?

 9. Het ziet er vrij identiek uit beide dagen. Qua swell is het een beetje om het even. Zoals nu voorspeld is er woensdag net wat minder wind, dus ik zou voor woensdag gaan.

 10. @oz laat me weten waar en wanneer je gaat man, denk dat 17 wel mooi gaat worden met laag in de middag

 11. twas maandag echt nix om 11.00 idd ben er dan ook niet ingegaan nadat ik op de pier heb staan staren en daarna maar weer fuckt naar huis gereden . morgen nog maar eens proberen ….of wordt het nix??

 12. Morgen een stuk minder wind. Word denk wel veel beter dan vandaag.. kijken of ik er een sessie in kan passen.

 13. Was anders erg leuk shortboarden naast het havenhoofd , op Schev zo in de zon met regenbogen, heuphoog+ tussen 13:00 en 14:15! Erna waarschijnlijk nog beter met opkomend maar dat heb ik helaas moeten missen..

 14. Scheveningen (N) 8:00-10:00 – Was ok, eerste uur aardig wat morning sickness (chop) in de golven, maar het werd steeds ietsje beter. Vermaakt zoals altijd, maar verder niet heel bijzonder.

 15. Scheveningen (N) 11:00-12:00 – nog steeds veel chop en wind uit zee.
  Maar af en toe kwamen er goede sets door.

 16. mocht iemand winter wanten vinden op mv2 die zijn van mij.
  ik heb ze laten liggen… 7mm geloof ik

 17. Lekker gesurft met HW in Oostende.
  Af en toe kwam er een goede set door voor m’n shortboardje.
  Na HW ging de hoogte er wat uit en kwam er een beetje wind op.

 18. Uiteindelijk toch een leuke middag. Hoger dan verwacht dus de noserider was niet helemaal optimaal

 19. Noordwijk 16.30 tot sundown helemaal goed. Liep erg lekker bij windmolen 26
  wind en aan het wind einde compleet weg

 20. Hij WaZ weer goe.. Old school Noordswell!!
  Uur of 16:15 erin, en ondanks de tegenvallende wind meteen goeie lijnen met veel hoogte (achterin). Was ws nog het laatste staartje opkomend? en dus van korte duur. Daarna werd het vooral piekerig en minder push (doodtij?).
  Het feest eindigde echter met begin afgaand waarbij de golven (nog) hoger werder en vooral holler, en de wind steeds minder.
  Dikke fun tot donker. Dit was rond 18:45

 21. De sunset was idd heel mooi. Golven waren ook niet verkeerd in Z’voort/B’daal. Met afgaand ook hier een beetje close-out, wel vermaakt 👍🏼

 22. Leuke foto Raizom, ik sta er eindelijk eens op. Was heerlijke sessie op Scheveningen Noord gisteravond. Goeie sfeer, lekker weer, ondergaande zon en mooie golven met veel lijn.

 23. Wie is er van plan te gaan surfen en heeft een plekje in een auto over?

 24. Top sessie van 7-9. Mooi meter swelletje en heerlijk clean. Zat genoeg kracht in voor de kleine plank. Is het toch nog een mooi weekje zo.

  Adioss

 25. Wijk was heerlijk wakker worden vanmorgen van 7 tot 10. Strakjes kijken of een tweede sessies nog wat leuks met zich meebrengt.

 26. Microswell’tje in Oostende momenteel.
  Aflandig windje. Tijd om die 9-voeter van onder ’t stof te halen…

 27. Leuk in Domburg, surf sms spot on, laagwater bij Brooklyn beach, daarna verhuisd naar de bocht…

 28. Wie weet eind morgen middag weer nice surf @ zeeland .
  golfperiode echter nogal kort volgens de voorspellingen.

 29. Hoek was echt heerlijk met opkomend/hoog, stoked! Denk trouwens dat er morgen ochtend een knie tot heuphoog lijntje.staat. leuk als je een longboard hebt.

 30. Wind uit ONO kan in het uiterste zuiden van de Noordzee, Zeeland en België, erg goede swell geven, je hebt dan side off-shore
  Eigenlijk een beetje het principe van de Zuid-Zuidwesters

  Morgen zal de wind echter niet erg sterk zijn en nogal lokaal volgens de kaarten, geen storm in de Duitse bocht helaas.
  Maar wie weet , wel iets surfbaars.

 31. … you should’ve been here yesterday.
  Wijk (26/2) 14:45-16:45 – heerlijk longboarden!

 32. Heeft iemand vrijdag een neopreen shirtje op het parkeerterrein van wijk aan zee gevonden? Ik heb deze vergeten en ben met de sup en Surfpak weggereden zonder dit onder-shirtje

 33. Mooie foto’s zeg! Je fotografeert meer verschillende mensen, leuk om te zien! Je legt de sfeer goed vast en minder prestatie-surf. TOP

 34. Volgend weekend short trip Lissabon !! Heb alle spots al gecheckt en stormrider europe boek en wanna surf enz !! Nu staat bij de meeste spots carcavelos, estoril, guincho en dergelijke All tides !!!! Maar kan mij toch iemand iets meer vertellen over getijden in Lissabon !!! Wanneer waar welke spot geraak k wel uit alleen timing had k graag iets meer info??? Thnx

 35. In september in Lissabon geweest, ook voor het werk natuurlijk. Carcavelos is vlakbij en een goede spot. Als de golven daar niet goed doorkomen, is guincho een mooi alternatief. Beide spots werkten het beste mid tide voor mij en collega’s bij golven tot schouderhoogte. Als je wilt huren, is de verhuur in guincho het beste aan de noordkant van het grote strand. Moana surf