Nuttige surfweer info:

Surfweer Woensdag 9 december 2015

38 reacties

 1. wijk van 11.00 tot 14.00 was redelijk t brak niet echt lekker op de achterste bank en lang wachten op een goeie golf ….. maar als die kwam was het een mooi rit….

 2. wijk van 11.00 tot 14.00 was redelijk t brak niet echt lekker op de achterste bank en lang wachten op een goeie golf ….. maar als die kwam was het een mooi rit….

 3. Nou, ik surf wel veilig vanachter mijn computer op de lichtgolven van Pipe.

  Één keer in Mexico op Zicatela (Puerto Escondido) gesurft en het bijna niet na kunnen vertellen dus ik ken mijn plek.

 4. Kwestie van langzaam opbouwen. 🙂 Maar als je serieus Pipe wil surfen, moet je je hele leven daaromheen inrichten. Voor normale mensen zijn er ook genoeg andere leuke golven gelukkig.

 5. precies. Scheveningen is mijn comfort zone, Frankrijk biedt al wat uitdagingen zo nu en dan, komende mei gaan we naar Bali (o.a. Balangan, Dreamland) En tegen de tijd dat ik 70 ben ben ik klaar voor teahupoo :0)

 6. “There are some who do not fear death, for they are more afraid of not really living”

  gelukkig is er nog veel moois te surfen tussen scheveningen en hawai 😉

 7. Voor mij valt er ook nog genoeg te leren op Wijk en Frankrijk inderdaad.. Zoals Jamie O’Brien die bakken pakt zal het inderdaad niet worden 😂

 8. Wat was dat een knetter lekker surfie op de Noord tussen 11 en 14:p
  Iedereen bedankt voor de goede sfeer!! Zeer voldaan!!

 9. Over big waves gesproken, Nazaré ging afgelopen maand ook weer een paar keer redelijk los. It beats Jaws in size! naar mijn idee.
  Veel Amerikanen willen daar niets van horen, grotere golven dan die in hun Hawaii kunnen er immers gewoon niet zijn.

  http://img.photobucket.com/albums/v301/atmosphere/Nazare/2DDD9AC200000578-3294639-They_then_come_roaring_into_the_beaches_of_Praia_do_Norte_in_Naz-a-1_1446107335933.jpg~original

  http://img.photobucket.com/albums/v301/atmosphere/Nazare/7f0f3e0183faaffb497eb059374077d8%201.jpg~original

  De man die Nazaré op de kaart zette, G-Mcnamarra in actie.
  http://img.photobucket.com/albums/v301/atmosphere/Nazare/6aaf8832aa58a4af3027369a1b2d9d8c.jpg~original

 10. Dat moois van 6 jaar geleden is zeker van de baan? Lees er niks meer over, en als ik windguru moet geloven zijn cleane omstandigheden ver te zoeken vandaag.. 🙁

 11. Dat dat vandaag zou zijn was ook niet de verwachting inderdaad.
  Dit weekend gaat dit over.

  Zaterdag nog steeds in de pipeline maar niet reuzehoog, wel clean.
  Zondag komt de locale swell te vroeg ofwel de wind dooft te snel uit. Maakt niet zoveel uit, want vanuit het noorden is er dan ook alweer nieuwe swell onderweg. Alleen de vraag is wanneer die op zondag aankomt. Wadden natuurlijk als eerste, bv. Texel.

 12. Wordt het zo met opkomend tij nog leuk in Scheveningen? (Tijd voor de sms service volgens mij :))

 13. maandag ochtend ? misschien met wind 3 uit het zuiden ? ik gok daar op en nu nog snel een nieuw pak kopen of heeft iemand nog iets liggen maat l 5/6 of 4/5

 14. Wat Katwijk zegt: cleane omstandigheden ver te zoeken vandaag. Maar wel genoeg golven, wind uit westzuidwest en behoorlijk in hoogte toenemend straks.

  Moet je weer het hele weekend werken Mark? Maandag kan nog wel de moeite zijn op het longboard. Offshore wind en wat left-overs uit het noorden.

 15. Dit berichtje net onder wind gezet, maar zal hem ook hier even droppen:

  Mede watersport genieter, vandaag (of ergens anders deze week)- heeft een van jullie zijn of haar bar?(dat ding waarmee kiters hun kite besturen) laten liggen op het strand in scheveningen. Ik zie dat het zeker niet de goedkoopste dingen zijn dus ik kan mij voorstellen dat je hem graag terug wil! Is ie van jou? Stuur dan even een berichtje met een omschrijving van de bar(kleur, merk etc) en waar je hem op het strand hebt laten liggen naar frankie.gallagher@hotmail.com. Joe

 16. Ai, mooie voorspellingen voor vandaag. Vandaag werken. Morgen lange rit vanuit Drenthe naar N-H de moeite waard, Tobias?