Nuttige surfweer info:

Surfweer Woensdag 3 december 2014

73 reacties

 1. @tobias
  Ligt het aan mij of is er een stukje tekst weggevallen?

  on topic
  Yes! morgen ochtend eerst langs de tandarts en daarna als troost direct het water in!

 2. Ik was nog niet helemaal klaar met schrijven ; – )
  Hieronder de windkaart van einde middag. Dan pas waait het ook goed hard op de centrale Noordzee. Helaas is het te snel donker, anders zou het vanavond al goed zijn geweest. Dus nee, Domburg is rond de middag nog niets vandaag. Morgenmiddag natuurlijk wel, maar met stroming ivm afgaand tij.

 3. Morgen 2 uur reizen de moeite voor zeeland? Ben er rond 3 uur, zeeland loopt nog wel met laag toch?

 4. Sint en piet zaten eens te denken wat zouden wij surfend Nederland eens moeten schenken. Grote bakken swell zijn al in de maak. Voor je het weet schiet je weer raak.

  Groetjes de Kerstman

 5. @Tobias is er dan helemaal niks meer? Ook geen klein surfbaar golfje voor iemand die wil oefenen

 6. dus woensdagmiddag om 11uur met afgaand is het nog goed? of beter zaterdag ochtend met vloed?

 7. Ik denk zaterdagvoormiddag te gaan naar oostende of blankenberge
  nog steeds niet overtuigd van oostende dus weet ik het nog niet

  nog mensen in die regio?

 8. @Jasper – Tribord vinnen gevonden op Maasclakte
  Beste Jasper die twee vinnen behoren bij mijn zelfbouw board. Maandag 24 Nov sloeg mijn board om in de shorebreak en daarbij sloopte ik mijn deze twee vinnen van mijn board.
  Als het kan zou ik graag deze vinnen terug bekomen. Let wel ze kosten 4.95€ het stuk – dus naar België verzenden is in verhouding duur

 9. Noord is rommelig, veel wind weinig wandjes. Zuid veel beter, cleaner, minder wind en meer wand 😉

 10. Scheef N van 8 tot 10 helemaal kut.
  Op een schaal van 1 tot 10:
  Hoogte: 8
  Cleanheid: 1

  Surfcijfer: 4.5

  Laten we hopen op een lekkere surfdag zaterdag, want daar moeten we het tot nu toe van hebben.

 11. Clean as hell, lekkere golfen en met niemand te delen. Het was magisch van 10:00 tm 12:00. Top sessie op de korte plank en hopelijk zaterdag nog meer scoren. Stoked !!!!!!!!!!! Adios Amigo’s

 12. Iemand enige tips waar heen te gaan om een lang weekend na Nieuw jaars goed te surfen? Rekening houdend dat de portemenee natuurlijk niet meer vol zit na de feestdagen.

 13. Wijkio, 11:30 -13:00 peddelend door hallucinerende N.O. H O. zwaveldampen, reuuhhhkuchproest, hoestend door vliegas,na deze sessie wrschnlk de levensverwachting van een Pakistaanse mijnwerker (12)

  couldn”t care less, er waren weer GOLVEN. :-s 🙂

 14. Dooie pier van Scheef, noordkant, was redelijk epic vanochtend. Opkomend tij, cross off wind en een paar mooie banken zorgden voor steile rops. 3 andere surfers gezien, iedereen zijn eigen peakje. Heerlijk. Zaterdagmiddag weer een frisse neus halen!

 15. noord van 10 tot 12: eerst half uur was inderdaad rommelig, maar daarna werd het cleaner en krachtiger. Had het cleaner verwacht maar er stond inderdaad veel wind. Zelfs met cap, en (hand) schoentjes was het nog koud. Uiteindelijk een lekkere sessie gehad.
  Hopelijk zaterdag meer!

 16. He het sneeuwt in Scheveningen. Dat moet meestal wel goede golven geven in de regel. Duik er nu in voor een laagwater sessie. Stoked van vandaag!

 17. Was een mooie sessie vanochtend met Ripchris Tobias! Have fun voor ons te koud voor een tweede sessie..brrrr

 18. Katwijk was verassend lekker van 9 tot 10 vanochtend. Tamelijk clean, en lekker heup tot af en toe schouderhoog. Stoked!

 19. Waren lekker bakken in Noordwijk vanmorgen…
  Vraagje, heb nu 2 keer mn nieuwe 7 mm wanten gebruikt, maar heb echt t id dat ik niet vooruitkom met die dingen, of ik lood aan mn handen heb…ik ga toch weer mn 5mm proberen want daar had ik geen problemen mee.
  Nog iemand die dat probleem herkent? ThankXX

 20. Scheveningen Zuid, 8:00 erin en om 11:00 eruit,
  Heup tot schouder hoog en door m’n cappie bleven m’n haren aardig droog,
  Sideshore wind was aan de spray te zien, het was dan ook een beetje clean,
  M’n handschoenen waren lek, dus aan koude tengels geen gebrek,
  Morgen flat, maar in het weekend hebben we wederom pret!

 21. de zuid; zwaar de moeite waard vanuit amsterdam! lekkere cleane wandjes idd! wel takke koud op de parkeerplaats en inderdaad een beetje sneeuw rond 15.00

 22. Had idd naar de zuid moeten gaan vanmorgen. Noord vond ik maar rommelig. Evengoed prima kunnen surfen. Maar man wat is het weer wennen met die handschoenen. En kooouuuuudd op de parkeerplaats.

 23. Heb dat ook, maar ligt denk niet zozeer aan dikte van wanten, maar meer aan de hoeveelheid water die er in blijft staan. Misschien zijn ze iets ruimer?
  Gr. KH-guru 🙂

 24. Grotendeels flat vandaag ??? Zeker Sesamstraat zitten kijken . Echt flut dat surfweer . Centjes verdienen met mooie praatjes voor je adverteerders. Echt flut

 25. @ Da Sjiel je moet wel echt blind zijn als hollndse surfer als je dit niet had zien aankomen

 26. Begrijpend lezen is ook een kunst he Da Sjiel! De titel is wellicht misleidend, maar de flatness van ‘vandaag’ had toch echt betrekking op de publicatiedatum: gisteren!

 27. Ja daar heb je gelijk in BB maar het eerste wat je wil zien is dat je kan gaan surfen en niet eerst een halve Telegraaf moet door lezen . Bovendien geeft surfweer vaak aan dat er surf staat terwijl het enkelhoog is . Nat worden kan ik ook onder de douche (is het in elk geval overhead) Bovendien zagen we het al een week geleden aankomen op diverse echte sites zoals NOAA en GURU . maar desalniettemin vindt ik surfweer best wel grappig op het forum . Net een soort Privé

 28. Echt flut die Da Sjiel. Mooie afzeik praatjes totdat-ie erachter komt dat hij het zelf gewoon allemaal niet zo goed begrijpt.
  Geeft aan de ene kant aan dat Surfweer flut is, maar voelt zich kennelijk toch geroepen om er zijn waardeloze opinies op te delen.
  Echt flut.
  Blijf lekker op je “echte” sites kijken en neem daarna gewoon lekker nog een douche ipv dat je naar het strand gaat.

 29. Begrijpend lezen is ook een vak Sjimpele Sjiel.

  En dan wel heel fijntjes ende toevallig nr andere sites verwijzen, lekker hypocrjet.

  Volgende week in de privé!!

  Tobias en Clapton are god.

 30. Noordwijk was top vanmorgen on sup. Maar fck zeg. Op de wind vroren mijn handen er zowat af. Na afloop ook eerst hele tijd over het strand lopen jodelen omdat ze flink gingen tintelen. Dat terwijl ik zo blij was met mijn handschoentjes 3mm. Wie tips.

 31. Kak… ik kan m’n wetsuit rechtop overeind zetten vanmorgen (heeft buiten gehangen en blijkbaar heeft het gevroren:). Hij hangt nu langzaam te ontdooien, weet iemand of dit kwaad kan voor het neopreen / naden, etc.?

 32. Gister was Bergen aan Zee ook aan!
  Niet zo hoog als andere plekken maar suuuuper clean en hol.