Nuttige surfweer info:

Surfweer woensdag 29 juni 2016

28 reacties

 1. Ik zou stoppen met deze site Tobias, de gebruikers lezen hem toch niet, zoals uit bovenstaande vraag blijkt. Pffff

 2. Goeie vraag. Er begint nu wel wat meer hoogte en lijn in te komen dankzij de harde wind. Nog niemand in het water alleen. Toch nog even wachten dus. Hoewel straks is het donker en dan is het te laat…

 3. Ik vraag me toch altijd af bij welke spots je die prachtige platen maakt hoor Tobias 🙂
  Surf zelf voornamelijk op IJmuiden, Wijk en Petten, maar kom zulke condities als hierboven op de foto nauwelijks tegen, ook niet op de alert dagen!

 4. als je toch iets anders op de cam ziet dan dat er wordt voorgeschreven in de update, (los daarvan is surfweer.nl de beste site van Nederland, en dat zal het blijven ook!) dan vraag je je toch af of het met een shortboardje nog wel een surfsessietj wordt, RUUD.

  PS. Sorry voor de ietwat kinderachtige reactie en uiteraard: Tobias, dank voor je antwoord mooie vent!

 5. STOKED!!
  Ver buiten op de 8″8 sup een lange downwinder op Wijk vanaf het windsurfpad tot het rode paviljoen gedaan..
  “Slechts” drie golven gepakt, maar het waren de dikste en lekkerste van dit jaar, heerlijk veel kracht en lengte erin. EIndelijk die quad set-up van de surfweer shop goed kunnen proberen.
  North is Nice maar South-West is the Best 😛

  Uur of 22:00 eraf, toen liep het nog goed en was de wind al behoorlijk gaan liggen
  http://i212.photobucket.com/albums/cc290/dirbee/S0062109_zpscbfpae5d.jpg

 6. Wijk in de avond begon inderdaad steeds beter te lopen.
  Was enorm kak en vlak in het begin, maar verder naar buiten en verder van Pier werd het steeds beter. Op dikke bak lekkerste rit van het jaar gemaakt, raar maar waar.

 7. nu net klaar met avond dienst, dus vanmorgen niet in t water kunnen liggen. hoe wordt t deze middag/avond?

 8. Hoe is ameland met zuidwest swell? Komt er wel iets om hey hoekje of planken net zo goed thuis laten?

 9. Te veel zuid is inderdaad niet goed voor de wadden. Tenzij het stormachtig waait. Zondag zit er meer west in en dan is er wel iets te surfen op Ameland en Terschelling. Ik zou m’n board altijd meenemen, tenzij je eisen stelt aan de golven tijdens je sessie. Kaartjes hieronder zijn voor zondag.

 10. Iemand een goede site waar softtops besteld kunnen worden? Voor redelijke prijzen de torpedeo die via Hartbeach webshop wordt aangeboden is veel te duur!

  Hoor het graag!!

 11. J.D. gister avond om 8uur was de maasvlakte goed te doen.. zat goeie hoogte en kracht in maar was nog wel rommelig. Toch liep er af en toe een mooie lijn tussen..

 12. iemand die vandaag of morgen vanuit belgie naar het zuiden (san seb) rijdt en een reservesleutel wil meedoen? passende vergoeding; uiteraard! gelieve te mailen naar mvs1093@hotmail.com. thanks and greetz

 13. Er is niets vermeldt over vrijdag (tenzij ik niet kan lezen). Is vrijdag avond nog de moeite in Domburg? Volgens windguru is de windrichting wat zuidelijker dus misschien is het beter om te wachten tot zaterdagavond? (in de ochtend kan ik niet)

 14. Kan iemand mij vertellen wat de boeinummers (op de overzichtskaart onder golfspectra) zijn van de eurogeul en het europlatform?

 15. Is er nog wat te melden over de surf?
  Op de webcam zie ik de windsurfers en kitesurfers weer lekker door het golfsurfgebied heen cruisen. Spreek ze hier op aan, mochten ze aanspreekbaar zijn! Het wind/kite surfgebied begint v.a. het strekdammetje.