Nuttige surfweer info:

Surfweer woensdag 21 december 2016

19 reacties

 1. Mooi om te hebben gezien Big W🌊ve Nazaré live!

  Jamie Mitchell Australia heeft gewonnen!

  Maar Wijk gaat ie niet redden😏

  Stoked!

 2. hey Tobias, heb je zicht op dinsdag? het lijkt volgens windguru goed met NW en afnemende wind. Ik hoor het graag van je, anders moet ik echt even zaterdagochtend gaan.

 3. Was gisteren nog wel leuk in Scheef (ben daar maar erin gegaan). En inderdaad, vanaf 13u begon het verderop ook te breken

 4. Kou of geen kou, je moet er natuurlijk gewoon ingaan als er golven staan! Gisteren was toch wel weer heel lekker vanaf dat moment dat ik die foto’s poste tot een uur of 15u. Daarna er maar uitgegaan, want was verder niemand in het water.

 5. Uiteraard heb ik zicht op dinsdag. Wind neemt behoorlijk af, in de ochtend eigenlijk al. Maar hoe later, hoe beter de richting. (ZZW)

 6. 2e Kerstdag ga ik met familie wandelen in de Domeinen bij Westenschouwen. Zou wel heel relaxt zijn om ook nog even te surfen daar. Is er iemand bekend daar en kan je een plek aanbevelen. Het is maar eenmalig en crowded gaat het daar toch niet worden volgens mij. Of kan ik beter voor Ouddorp gaan, waar ik wel bekend ben.

 7. Thanks Tobias, dat kan dus zomaar eens een leuk dagje worden met golven en weinig wind! Zin in!

 8. Viel me zeker niet tegen gisteren (woensdag) op Wijk tussen 15:00 en 17:00. Achterin soms leuke rollende ruggetjes. Golven waren natuurlijk niet heel krachtig of hol, maar ze hadden op de sets genoeg hoogte en lijn voor leuke lange ritten op kort en breed boardje. En er was (ook voor mij) aardig door de branding te komen. Helemaal prima hoor die side-shore. Kou viel ook wel mee idd.