Nuttige surfweer info:

Surfweer vrijdag 3 november 2017

52 reacties

 1. Heeft iemand een eyeball op de Maasvlakte of het een beetje clean is?of is de wind te veel west?

 2. Nog errug klein, maar wel clean… voor lange plank en beginners wel prima. Hopelijk zo met opkomend wat meer hoogte…

 3. … ik vermoed dat deze behoorlijk noordelijke swellrichting een helpend handje van het opkomende getij nodig heeft om de golfjes richting de kust te drukken. Ik verwacht dat Katwijk met opkomend er beter uit zal zien.
  Maar goed, vanavond weten we of deze theorie klopte.
  Veel plezier allemaal!

 4. De forecast voor belgie is een beetje te optimistisch denkek. Met moeite 50 cm op de boeien…

 5. Was vooral erg goed tussen half 11 en 12, erg krachtig en mooi van vorm. Daarna zakte het beetje in en kreeg de minimale wind er al wat hobbels in.

 6. Klein en helaas eigenlijk alleen te longboarden..
  Verder is de wintertijd toch echt al ingegaan?! 😉 (post van 14:27)

 7. Zandvoort was ook prima shortboarden. Af en toe leuke bakkies, maar wel weer jammer om te zien dat windkracht 2 uit zuidwest alweer te veel is voor deze noordenswell om op de achterste banken mooi te blijven. Ik weet niet hoe het voorin is geworden met hoog, want toen moest ik helaas al weg.

 8. Is morgenmiddag Wijk of IJmuiden beter? Met zuidenwind lig je uit de wind in Wijk, maar misschien ook uit de golven?

 9. Mv2 was magisch om te suppen met t laatste uurtje licht vandaag.
  Zelfs met afgaand tij toch nog in de sets over 1.5m hoogte 😎
  En slechts 2 surfers in t water, veel zeehonden en paar werklui met graafmachines op t strand.

 10. 11u in Bloemendaal, kwam er na 45min inpeddelen op slappe hap zonder een golf te pakken gedesillusioneerd weer uit, toch nog maar even naar Wijk, fucking hell wat liep het lekker daar tussen één en drie , stoked!

 11. MV2 was vanmiddag rond de middag re-de-lijk. Ik ging er rond 12.30 in met flinke close out bakken. Rond 13.00 werd het echt wel mooi maar wel met hele snelle en holle bakken. Nog steeds wat close outs maar niet 100%. Buitenste bank zag er spectaculair uit maar niet naar toe gepeddeld. Na 14.00 was het mooie er weer af en werd het rommelig en weer close out.

  Paar leuke ritten maar ik denk dat HvH een betere keuze was.

 12. Na zondag in dishoek was het wederom genieten deze keer in Scheveningen !!! Ik heb echt een leuke sessie gehad en zeker met voldoende hoogte en power voor Turns en blablabla!!! Persoonlijk vond ik het met hoog iets minder worden maar heb toch 2,5 uur een leuke voldoening gehad om het weekend in te zetten . Op naar zondag

 13. Iemand surf tips voor Zeeland vandaag en morgen? Gisteren helaas surf gemist.

  Thanks

 14. Voolopig innderdaad lekker vissen.. De wind draait pas wat aan het eind van de middag maar dan is het denk ik alweer te laag water. Morgen waarschijnlijk beter maar wel meer wind. Ik ga zelf sowieso maandag(na)middag wanneer de wind gaat liggen en het tij gunstig is. Veel plezier!

 15. Dank! Het weer is iig fantastisch. De vorm van se golven ook. Beetje te klein helaas.

 16. Het is al vaker gevraagd op deze pagina, maar om nou alle comments door te gaan van voorgaande berichten is nogal veel werk..

  Dus, iemand een goed adres om een wetsuit te laten repareren. Laatste keer bij … gedaan en precies op dezelfde plek weer de naad gescheurd..

 17. Wetsuit reparatie kan bij Dufair in Rotterdam. De dame van Dufair zet er desgewenst ook nieuwe stukken in om de krachtdoorleiding te verbeteren, zodat je niet telkens dezelfde plek blijft plakken.

 18. België was idd leuk. Niets bijzonder, maar gewoon classic rippable hoge onshore golven 😊

 19. ik had slappe golven verwacht (effe niet goed opgelet) dus mijn verkeerde board meegenomen. Desondanks wel een lekkere sessie gehad op de noord. Dikke hoge bakken met af en toe best wat lijn er in en lange ritjes.
  Kijken of ik er morgen nog even tussenuit kan om een nat pak te halen.

 20. Gisteren tussen 12.30 en 14.30 bij IJmuiderslag erg mooi..de wind ging er volledig uit..

 21. Vrijdag 03 nov was inderdaad best oké met opkomend op Zvrt. Af en toe mooie bakkies. Met echt hoog liep het helaas niet meer al te best voorin (achterin brak er sowieso niks meer uiteraard). Wat betreft heb je niets gemist dus 😉
  Groet, Joost.

 22. Zo dat waren lekkere golfjes op scheef. Lag van twee tot half vijf in het water en ik heb elk type golf voorbij zien komen. Van super holle barrels voor de vuurtoren, tot slappe wandjes achterin voor Hart beach en van mooie lijntjes op dezelfde plek een uurtje eerder tot rommelige krachtige pieken en lange ritjes aan het eind van de sessie voor het beach stadium.

  Na de peddelsessie gisteren had ik al pijn in mijn schouders, maar dat is er na vandaag niet beter op geworden.