Nuttige surfweer info:

Surfweer vrijdag 2 februari 2018

84 reacties

 1. Als dit de waardes zijn die vandaag worden gemeten bovenin de Noordzee, dan gaat het waarschijnlijk wel goed komen morgen! Ook voor de New Year’s surf wedstrijd op zandvoort!

 2. En dan zitten we hier in het oude strandhuis
  Wat je vertelt houdt me nuchter en warm
  Boven m’n hoofd zie ik de grijze wolken
  Ik ben blij dat je hier bent, blij dat je hier bent

  Hoe was het daar?
  Ging namelijk behoorlijk af all over the place!! Stoked 🤙

 3. Ah nee. Sommige links aan de linkerkant doen het niet meer. Bijvoorbeeld de actuele golfgegevens.

 4. Niet zo negatief Barrelbarry!
  Lees het bericht en ga na 1200 uur en geef vanavond je mening of zo!

  Wijk klotst altijdmet NNWest 3/4/5

  Straks windweg dude!

 5. MV2 vanochtend effe geSUPt. Was niet veel, lage golven en storende windchop maakten het n rommeltje, hopelijk vanmiddag met vloed meer succes.

 6. Kak. Volgens de vaantjes blijft het onshore. Straks dan maar middelmatig surfen op middelmatige golven op een middelmatige break 🙁

 7. Waz te doen 8:45 – 10:45
  Windmolens stonden vanaf een uur of 9:30 (denk ik) praktisch stil en toch bleef het erg rommelig. Af en toe leuke sest.

 8. Ha Tobias,

  Surf-forecast geeft voor woensdag 0,9m swell en vrijwel geen/aflandige wind alleen vanuit de surfsms begreep ik dat het vanaf dinsdag praktisch flat zou worden. Foutje op de website of is er een blik swell opengetrokken en de noordzee in gestuurd?

  Thanks!

 9. Ik vond het nochtans geweldig van 16:00-17:30, niet te veel wind en echt wel shortboard golven.
  Niets vergeleken met Holland als ik de fototjes zo zie. Heeft iemand een idee waarom de golven in Nederland steeds hoger zijn & vooral ook holler?

 10. Gisteren was een van de betere dagen van deze winter, indien je een plek kon vinden met wat beschutting. Roy van Eijk had er in ieder geval zin in. Check mijn instagram account voor meer beelden, vanmiddag plaats ik weer een nieuwe post! michalpelka (instagram)

 11. Wijk net van 14-15.45u was eigenlijk best prima. Windstil, begon al wat uit te lijnen en ok hoogte. Best lekkere sessie.

 12. Jajajaaa Noordwijk was leuk van 3 tot half 5, geen wind, heuphoog en clean! Mij hoor je niet klagen:)
  Fijn weekend allemaal! Xx

 13. “wachten op de push van opkomend tij later op de middag” nah niet gewacht, maar ging er toevallig wel tegen die tijd in, was daarom prima to even HvH 16-18

 14. Hallo iedereen! Zou het op hargen wat kunnen worden vandaag? Volgens surf-forecast beste forecast van NL 🙂 Ik hoop er alvast op

 15. Net een finbox uit mijn FireWire gerukt… is er een goeie plek in Domburg of regio Antwerpen om dat te laten herstellen? Is een Timbertek board en fcs 2 plug

 16. Nah, wij keken na onze perfecte Sessie tussen 13.30/ 1600 op Wijk vanachter een donker biertje in Timboektoe met haardvuurtje jaloers naar het perfect uitcleanen van de golven en surfers tot donker!

  Zelfs wij waren eigenlijk te vroeg gegaan besefte wij achteraf!

  Maar goed je maakt nu eenmaal keuzes en 2 1/2 uur in 6 graden water en 3 graden buiten doet je wel wat! Er is veel gopro film maar moet nog ge-edit worden van de Sessie!

  Koud maar toch Stoked!

 17. Hey mc, board kun je binnen brengen bij haven in Antwerpen… ik doe voor hun de repairs..

 18. Bedankt voor de reactie! Heb mijn board nog snel in Domburg kunnen droppen. Maar goed om te weten voor hopelijk nooit meer maar misschien volgende keer :/

 19. daarstraks in domburg westkapelle bij een sympathieke landgenoot gestaan met een busje volgens mij heb ik men handschoenen en kapje vergeten toen ik vertrok alvast merci

 20. Hey Tobias, klopt het dat je de app nu niet kan downloaden? Ik heb een nieuwe mobiel dus wil hem opnieuw downloaden en nu geeft hij steeds aan dat de surfcheck app niet beschikbaar is..

 21. Zou kunnen, is ook niet een app van surfweer zelf maar van een andere partij.
  Gebruik hem zelf niet, check even bij de maker.

 22. Er werd gisteren weer behoorlijk gewerkt aan het strand met de nodige kracht en hoogte in de golven. Noordoost-ers op z’n best!

  Foto’s Ingrid Buitenhuis en Robin Bakker:

 23. Hey tobias, Klopt het dat de webshop niet goed werkt en dat je een foutmelding krijgt met bestellen?

 24. Woensdag aan het eind van de middag ziet er lekker uit, en vrijdag + het weekend ook. Fingers crossed 😉

 25. Vrijdag zou ik na maanden niet kunnen surfen weer eens kunnen, maar mijn vraag is: Wat voor goeds zie jij vrijdag in vredesnaam aankomen dan?!

 26. Toch maar even in de gaten houden morgen. Er zit al wat swell op de boeien. Nu voornamelijk nog aan de kant van Engeland, dus morgen maar even de metingen voor onze kust checken. En de webcam’s ; -)

 27. En het hij komt nu ook binnen op de ijmuidenboei. Vraag is nu zsm naar strand of even wachten nog tot het kwik boven nul stijgt? 🙂

 28. Ligt helemaal aan je eigen gevoelstemperatuur!

  Van die oplopende boeimetingen wordt ik in ieder geval wel warm ; -)

 29. @ Tobias, de piek de we om 3u vannacht op de A12 zagen komt nu binnen toch? Of wordt t later vandaag toch nog hoger denk je in NH? Twijfel om nubte gaan of nog even te wachten..

 30. Normaal gesproken duurt het wel een uur of 15 voor de swell van a12 binnen is. Tenminste de kortere periodes. Lange gaan sneller. Binnen 10 uur hier.

  Ik sta iig nog even op de schaats!

 31. Iemand die weet wie er foto’s aan het nemen was van de surfers vorige vrijdagavond in Oostende? Groetjes, Simon

 32. Sta nu op t strand van Bergen aan Zee naar prachtige golven te kijken !!! Helaas geen tijd of spullen bij me.

 33. Wie was er vanmiddag in Petten en ging na 20-30 min er weer uit!? Toen het eenmaal max eb was ging de stroming liggen en werd het ontzettend clean.. man februari is killing it!

 34. Eigenlijk nog wel even leuk net op scheef!niet verwacht,en gezellig ook.maar laat nu de zomer maar komen want dat zonnetje smaakt naar meer.

 35. Was heerlijk wintersurfen deze middag in Katwijk. De goede sets richting een metertje maar vooral……….. lange cleane ritjes. De 6/4 wetsuit was met dit zonnetje zelfs te warm!

 36. @SUP Ik was rond 16:30 in Bergen aan Zee. Was echt epic! Toen het eenmaal eb was, werd het echt clean en er zat ook nog aardige hoogte in.

 37. ja de supper had zijn oordoppen in! Vond het helemaal niet koud eigenlijk, zon, droge lucht en zeer weinig wind maakten het wat mij betreft gewoon aangenaam. Heerlijke sessie met om de 10 minuten leuke setjes, precies goed voor 2 man 🙂

 38. Goede call Tobias, heb me van 16 tot 18 prima vermaakt in mijn uppie op de achterste bank 😎

  Niet epic, maar echt wel leuk!

 39. Scheveningen was longboard hemel gisteravond en gelukkig lag iedereen op een kluit in het midden van t strand :)))

 40. Gister om 15.30 bij WaZ erin gegaan. Zelden zulke mooie sets bij de pier zien binnenkomen. Het was niet zoals normaal, alleen maar pieken, maar echt lijnen.. Was magic!!

 41. Handschoenen verloren parkeerplaats dirk vd broek zandvoort. Ze waren net gelijmd met black witch.

  Iemand?

 42. Lekker zeg vanochtend !!

  Stond iemand langs de kant platen te schieten en hij verwees me naar surfpics scheveningen.
  Zijn jullie bekend met deze website of weten jullie waar ik moet zijn? Kan hem online niet vinden nl.