Nuttige surfweer info:

Surfweer Vrijdag 17 februari 2017

52 reacties

 1. Mooi!

  Nu nog even van mijn RSI oftewel tennisarm afkomen van het teveel Internetten deze winter en ik ben weer surfready dudes!

  Surfs up in 2017!

 2. Ik was op weg naar het strand maar denk inderdaad dat ik beter kan gaan paard rijden dan golven rijden.

 3. Hey Tobi Wan Kanobi 🙂

  Ik had begrepen dat s’ochtends hoger, maar meer wind zou zijn. Betekend jouw bovenstaande comment dat ik alle hoop voor vanmiddag moet laten varen, of zit er nog ergens een surfje in?

  Anders idd maar gaan paardrijden ‘-_-

 4. moet niet gekker worden tobias eerst , kitten dan schaatsen en nu paardrijden ??whats next vissen of wad lopen ?? surfen dat is wat we willen;-)

 5. Scheveningen Zuid van 12:30 tot 15:30 helemaal alleen maar met mijn 9.6 Walden toch best wat leuke uitschieters gereden. Ik had ze best willen delen, hoor. 😉

 6. Shit, superclean en mooie opkomende lijntjes maar breekt net niet (alleen heel dicht op de kant).

 7. Toch gepeddeld vanmorgen lekker koffie met taart gegeten hopelijk morgen beter!!

 8. Als de golven morgen doorkomen waar zal het dan beter zijn gezien vanaf maasvlakte tot wijk aan zee?

 9. Beste medesurfers, in mijn enthousiasme weer eens een golf te pakken ben ik er vandaag in gegaan bij wijk aan zee.. Heb echter in mijn enthousiasme in te ondiepe branding de bodem geraakt met mijn fin. Heeft iemand, of mocht iemand een oranje fin vinden in wijk aan zee, kan deze persoon mij dan een berichtje sturen op 0627211678? Zou super zijn!

 10. Ik vertrek begin maart op surftrip naar Panama, Costa Rica & Nicaragua voor 3 maanden. Iemand die heel toevallig ook die richting op gaat? Of surfspots die ik echt moet checken? Grtz

 11. Nice Tim, je eerder Algarve filmpjes ook. Is wel even andere koek dan de kniehoge shorebreak rollertjes vanmiddag op wijk tussen 17:00 en donker. Na ruim 7 weken niet in het water te hebben gelegen smaakte deze rauwe bonen nog best zoet op het longboard. Weinig wind, clean en soms redelijk wat lijn . Alleen dus wel erg klein en slap. Er leek na zonsondergang, toen vrijwel iedereen er al uit was gegaan, ietsjes meer hoogte in te komen. Was al met al nét de moeite.

  En nee heb geen oranje fin gevonden helaas.

 12. Off topic: Ik heb een vervelende surfblessure aan mn elleboog. Kan niet meer oppushen vanwege problemen aan gewricht elleboog. Surfen is hierdoor bijna onmogelijk geworden ondanks 2,5 mnd fysio. Wie kent hier een goede fysio of sportarts met surfervaring? Regio Castricum tot A’dam. Gouden tip is zeer welkom aangezien ik gefrustreerd raak door niet te kunnen surfen. Heel erg bedankt alvast!!!

 13. @ castricum probeer reactivated is. Zit in castricum en heeft mij ook van een aantal surf blessures afgelopen.

 14. @ castricum. Chiropractie kan ook helpen om balans in de licchaam te geven! Mijn goede chiro kameraad is in Amsterdam (Inter Chiro – Haarlemmerweg 133) overkant de Westergasfabriek.

 15. Dry Needling al eens geprobeerd? Kan goed helpen bij elleboogklachten (ervaar ik als fysiotherapeut, aangezien ik het dagelijks gebruik bij mensen die elleboogklachten hebben).

 16. @castricum

  Elleboogklachten, weet er alles van helaas. Vaak en combinatie van overbelasting (fitness, surfen e.a)

  Mijn klachten bleken naast te veel sport ook te komen doordat mijn bed te smal was (cq het deel waar ik recht op heb) met als resultaat een arm die hangt tijdens de slaap. De oplossing breder bed of bijzettafeltje met kussen ernaast.

  Het klinkt te idioot voor woorden maar het was bij mij het ei van Columbus.

 17. 17:00 wijk geprobeerd te surfen maar 0,5m golven was wel echt een telleurstelling zeg….:( kon er echt niks van bakken op mijn 5.8 …… komt er morgen echt meer hoogte in de golf?

 18. wijk 11.00 tot14.00 was soms best te doen met setjes van 5a6 mooi lijnen toch nog aardig gesurft twas dus best te doen op een longboard en er was verder niemand

 19. Bedankt allen.. ik zal de tips meenemen en me even gaan goed gaan inlezen..!
  Surfze allemaal!

 20. Moet iedereen net als ik werken vandaag ofzo? Zie op de webcams de één na de andere fraaie golf onbereden voorbijkomen. En als ik naar de wind en golfvoorspellingen kijk wordt het vanmiddag ook lekker. Balen dus dat mijn (surf)pak droog blijft vandaag.

 21. Hoek was uurtje voor hoog dik en dik aan !!! Steile wandjes waar 2 tot zelfs 3 Turns op konden gedaan worden !!! Brede glimlach !!!

 22. Wijk vond ik helaas wat rommelig, maar was af en toe nog wat van te maken. rest ziet er goed uit verdorie!

 23. @Tobias: Lag jij er ook in op Wijk? We waren met z’n vijven of zo achterin, wat voor board had jij?

  OT: het was wat rommelig maar wel een paar lekkere bakken gepakt. 🙂

 24. Regio Noordwijk 11:30 – 13:30. Liepen wat lijntjes, maar het was goed zoeken naar de wat stijlere wandjes voor de korte plank. Toch een handjevol golfjes gepakt met wat lengte om op te werken. Het heerlijke weertje en de buitentemperatuur voelde lente-achtig aan.

  Laat die echte NW-sters maar goed doorkomen.

  Stoked !!!!

 25. Nhn was prima vandaag op shortboard. wind was vrij nonexistent, golven ietwat rommelig maar niks te klagen 🙂

 26. Ik me prima vemaakt van 10.00 tot 14.00 op de achterste bank al had ik het laatste uur geen peddelpower meer .ochtends met opkomend liep het echt lekker er zatten mooie lijnen tussen maar inloop van de dag werd het wel wat rommeliger.

 27. Wie o wie heeft tussen 16-18h (per ongeluk) mijn zwarte poncho handdoek (robie) meegenomen uit het OZ lines omkleedhok? Hij lag op / naast m’n
  Zwarte rugzak. Toen ik uit t water kwam niet meer..

  Ik hoor het graag! 0641785325