Nuttige surfweer info:

Surfweer voor woensdag 11 Maart 2015

77 reacties

 1. Swell komt nu vol binnen op de wadden. Dat zegt nog niets over de rest van het land, maar de eerste horde is in ieder geval met gemak gepasseerd.

 2. Zoals je hebt gezien is er wat verandert aan de zeewebcam. De modem is vervangen en we hebben een nieuwe videohost. Laden gaat nu een stuk sneller op iOS platforms (iPhone/IPad). Like?

 3. Zandvoort:
  Toch de cijfers van MSW genegeerd na de superchill sms van gisteravond.
  Het ziet er echt onwijs mooi uit, maar wanneer je er in ligt breekt het eigenlijk niet en bleef er een zeer kleine shorebreak over van niet eens knie-hoog.
  Misschien met laagwater beter:(

 4. Zandvoort:
  Toch de cijfers van MSW genegeerd na de superchill sms van gisteravond.
  Het ziet er echt onwijs mooi uit, maar wanneer je er in ligt breekt het eigenlijk niet en bleef er een zeer kleine shorebreak over van niet eens knie-hoog..
  Misschien met laagwater beter:(

 5. @zeewebcam,
  prima dat de cam wat aangepast is, maar kunnen jullie het automatisch starten van die filmpjes onder de cam ook uitzetten? of moet dat voor de reclame?

 6. Blijven de golven doorkomen tot aan het eind van de dag?
  Dan stop ik n uurtje eerder met werken vandaag, pikken we nog ff wat mee 🙂

 7. Zandvoort was drie keer niks vanmorgen. De swell zag er leuk uit, het brak alleen niet. Hoogwater was dus een no-go. Ook de fish haalde niets uit.

 8. Zandvoort:
  Toch de cijfers van MSW genegeerd na de superchill sms van gisteravond.
  Het ziet er echt onwijs mooi uit, maar wanneer je er in ligt breekt het eigenlijk niet en bleef er een zeer kleine shorebreak over van niet eens knie-hoog:O
  Misschien met laagwater beter:(

 9. Wijk 7:00-9:30 – H E E R L I J K longboarden! Vooral het begin en het eind van de sessie was lekker; cleane lijnen tussen heup en borst hoog.

 10. 06:45-08:30 prima gesurft. Mooie cleane lijnen van halve meter – meter met genoeg push. Prachtige zonsopgang.

 11. Wijk 8:00 -10:30 prima de luxe , zoals voorspeld krachtige golven, mooie lijnen, soms even wachten op een hoger setje , het was als prijsschieten op de kermis met een geweer die niet krom was. Iedereen raak iedereen prijs.

  Stokypoky

 12. Helaas matige heup hoge golfjes die vrij slap waren in nhn. Inderdaad leuk om te longboarden maar niet meer dan dat. Had meer gehoopt/verwacht…….

 13. Point en noord inderdaad rond 9-10 u ‘de moeite waard’, maar dat was grotendeels ook dankzij het zonnetje. Had er wel iets meer van verwacht.

 14. Iemand gezien hoe ZH is?
  Mv2? Hvh?
  Ben een beetje bang dat er toch te weinig door gaat komen aangezien scheefN-cam er al niet heel hoog uit ziet…..

 15. Bloemendaal, Rapa Nui. 12-14
  Waren leuke longboardgolfjes, alleen koude voeten……

 16. Te hoge verwachtingen of niet, de longboarders en suppers lijken zich momenteel uitstekend te vermaken op de lange lijntjes @Wijk

 17. Bloemendaal, Rapa Nui. 14-16.

  Geinig longboarden idd. Af en toe een hogere set. Maar vaak een close out. Heerlijk weertje :-).

 18. wijk van 9.00 tot 13.00 was idd lekker , soms wel ff wachten maar clean en mooie lijnen.
  maar ik denk niet dat er voor morgen nog iets van overblijft …..al hoop ik van wel

 19. 11:00 – 13:00 Wijk. Lekker spelen met de fish op cleane, knie/heuphoge en best krachtige golfjes. Methet zonnetje er ook nog bij, de cap af een heerlijke sessie

 20. Shortboardable Scheef Noord? Wat is een shortboard eigenlijk nog tegenwoordig, er zijn zoveel hybride planken.

 21. hallo,

  even een nieut surfweer gerelateerd vraagje.

  Een van men boards is een tijdje terug behoorlijk beschadigd. een behoorlijke ding en een finplug is zoek. weet er iemand waar ik een finplug kan vinden ? Ben al in een surfshop geweest een daar hadden ze er geen.

  Ik zoek dus surfshop regio belgie/ zuid holland. of een Europese webshop waar ze dit hebben ( van buiten Europa is de verzending te veel in vergelijking met de kostprijs).

  grz

 22. Door zeldzame samenloop van omstandigheden ochtend vroeg even Wijk in de mist, maar weinig golven kunnen pakken. Wel machtig met die mist en soms mooie lijnen.
  Einde middag nog eens op MV2 en dat was voor mij Epic! Zo easy en zo veel ritjes kunnen maken 🙂
  Helemaal blij!

 23. Ok. Ik had duidelijk beter voor Scheveningen Noord of Wijk kunnen kiezen vandaag. Zag op FB wat mooie plaatjes voorbij komen.

 24. Vanmorgen lag er een fotograaf in de mist van Wijk te ‘dobberen’… weet wellicht iemand wie dat was en of deze meneer zijn foto’s wellicht op een website plaatst?

 25. bedankt!

  Nog een ander vraagje , heeft er hier iemand ervaring met het gebruiken van epoxy bestemt voor boten op surfboards? ik vond deze site http://www.mrboat.nl/ , de epoxy is er toch wel een stuk goedkopder dan in de surfshop.

  grz

 26. jij bent een dooie mus.
  dooie mussen horen niet te schrijven of een ongegronde menng te te hebben. gewoon stil zijn en op de kant blijven.
  groet

 27. Thanks Tobias & ‘@Singlefin Orange’… ik houd ‘m in de gaten! Mooie beelden overigens.

 28. Ik heb met mrboat spul goed mijn epoxy board kunnen repareren. Het is alleen doorzichtig en het matje zie je erdoorheen, maar dat boeit mij niet. Het is goed bewerkbaar en rete sterk!

 29. Gisterochtend van 9 tot 11 in Noordwijk, rete clean, wel suppable( lees RickD) maar voor fish te slappe hap, ook niet borsthoog maar eerder nog geen meter, op zich wel lekker hoor, ff voor de paddlepower en oefenen met ducken:) toen de zon kwam moest ik er helaas uit…

 30. @ding check ook surferswebshop.nl die zitten in Scheveningen. mrboat is top epoxy, je kan ook pigmenten bij hem kopen waarmee je de epoxy op kleur kunt brengen.

 31. hulde weer aan alle surffotografen aan de kant!
  terwijl wij lekker aan het surfen zijn zorgen zij voor prachtige beelden
  @65things @dirbee1971 @dannybastiaanse

 32. die uv uithardende meuk van de surfshop is geen epoxy maar een acrylaat..
  die industriele epoxies zijn vaak juist veel beter,alleen in grotere
  verpakkingen verkrijgbaar.degene die het in kleinere potjes stopt en er een surfsticker op plakt,heeft een handeltje…
  abuis;buizen misschien zandopspuiting?

 33. Het lijkt de golven geen kwaad te doen. Terwijl woensdag iedereen op een kluitje lag bij het havenhoofd braken de golven voor deze metalen buizen heel mooi en met wat extra hoogte. Slechts een paar anderen ook daar zien surfen dus dat is weer een mooi alternatief voor de drukkere zomerdagen.

 34. platter dan dit gaat het niet worden;-( … zit er nog wat in voor volgende week ik kan niks vinden

 35. Ja, dat is wel vaker. Het stilstaande beeld kun je wel opvragen door de url
  scheveningenlive.nl/tim.jpg
  in te typen in je browser (eventueel de ene keer voorafgaand met en de andere keer zonder www. )

 36. Je bedoeld dat je mijn waveski kaduk gevaren hebt doebe nu zal oik hem repareren met snelle polyester of slome epoxy eerst een beetje bijvullen met witte pur (nieuw) tijd zat het is toch plat.

 37. Zou er op de maasvlakte iets te smurfen zijn met longboard? Iemand idee van een gunstig getij? Zou wel een klein golfje moeten lopen toch?

 38. De hele noordzee is vandaag ‘secret spot’
  Geen surfer te zien…maar wel gewoon gesurft, heel vreemd.