Nuttige surfweer info:

Surfweer van Woensdag 18 maart 2015

15 reacties

 1. Significante golfhoogte is 107cm uit het noorden. Maar bij een piekfrequentie van 220 mHz heb
  je daar niets aan.

 2. En daarbij komt die swell van donderdag er nog bovenop. Op dit kaartje staan ook de golfhoogtes voor vannacht. Ong. 1m windswell bij ons, iets meer dan vandaag.

 3. Iemand ervaring met het doorbrengen van de kerstvakantie in Sagres met de kids. Hoe zit het daar met het weer, de temperatuur, de golven, … in die periode?

 4. Hee Cubano,

  Geen ervaring met de kerstperiode wel in november rondom Sagres vertoefd. Met het weer moet je geluk hebben. Het kan dagen regenen of dagen 15-20 graden en zonnig zijn. Golven is meestal geen probleem. Echt veel te doen is er niet dus vertier voor jezelf en de kids moet je zelf organiseren.

 5. @ cubano
  ik was met kerst in Sagres, lekker chill in mn truitje in de zon, lekkere golven in arrifana etc…en super goedkoop…lekker rond karren in je huurauto en zoeken naar chille golve
  gewoon doen man!

 6. Ik zat vorig jaar januari/februari daar in de buurt. Eerlijk gezegd niet ideaal met je gezin. Spots zijn ver rijden en verder is er niet zo heel veel te doen. Sagres naar Arrifana is iets van 45 minuten rijden.

  Als de zon schijnt is het ook direct echt lekker weer, maar wij hebben bijna elke dag ook regen gehad. Golven van ruim overhead (Arrifana) tot kniehoog (Sagres). Bijna elke dag gesurft gedurende drie weken.

 7. @wilco@broerkonijn@bajahoodies
  Bedankt voor jullie ervaringen, onze kindjes zijn 5 en 3 jaar, we hebben uiteindelijk besloten om toch maar niet te boeken

 8. 6:30/7:30 Wijk. Kniehoog; weinig kracht. Was niet te doen met fish.

  Hopen op een goed weekend

 9. Waar ga je best deze zondag heen met een Noord-Oost wind?
  Is dit offshore in Scheveningen?

 10. Scheveningen is gewoon met alle richtingen het best! Het loopt daar super goed, bij elke golf doe je pakt krijg je sea-miles en zo kan je bij de surfshops daar sparen voor gratis wax, vinnen etc etc. Echt een super initiatief, locals heten je ook hartelijk welkom!!