Nuttige surfweer info:

Surfweer van dinsdag 23 December 2014

43 reacties

  1. Oeps, het lijkt ook wel op september dit weer en deze temperaturen. Titel is nu aangepast naar december.

 1. Ik had gebeden Dudes tot mijn vader Neppie!

  Dus bel jullie Mammies en Pappies af deze kerst doe of je vreselijke buikpijn hebt van de vorige Kerst haha!

  Neem ik Gloeiwijn mee naar de parkeerplaats Wijki!

  @Chris,

  Dat komt, als ik het goed heb, dat de” Fetch “( de wind die over de lange Noordzee vanaf het Noorden over het water blaast) en als het ware de rimpels veroorzaakt, afneemt en de windrichting veranderd die het water tijdelijk klotserig maakt totdat hij helemaal wegvalt en de echte Groundzwell overblijft in lijnen!

  Toch?

  Stoooked yess!

 2. Ik heb al erg lang niet meer in Ouddorp gesurft.
  2e kerstdag ben ik er in de buurt, maar ik zie dat het laagwater midden op de dag valt. Kan iemand mij vertellen of het dan een beetje loopt in Ouddorp? Ik had altijd de indruk dat de banken te ondiep liggen, waardoor er met laagwater niks doorkomt???

 3. Ouddorp loopt met laagwater inderdaad niet zo. Beter kwartiertje doorrijden naar de Maasvlakte dan!

 4. Lekker gesurft op HVH, helaas weer last van aandrang waardoor ik vroeger het water uit moest.

 5. Zoekt en gij zult vinden! Wat je gaat vinden weet je nooit. Golven zijn er maar ik denk dat ze niet super goed gaan zijn, in iedergeval met onshore wind volgens de voorspellingen. Ook kans dat wind stuk minder wordt. En soms is wind geen probleem. Als je tijd hebt gewoon gaan en laat je verrassen. Misschien ga ik ook nog wel.

 6. Wijkiki was lekker oer Hollands! rommelige frequentie, maar minder wit en veel kracht en af en toe mooie hoogte. Eindelijk het zoute geproefd (meer dan me lief was, wat een smerig grote slok binnen gewerkt…bah)

 7. Was inderdaad on! Dikke schouderhoge takeoff, cleane face en nauwelijks wind in de lineup op bijna achterste bank. Na 1,5 uur opeens over met pret, hele dikke stroming, meer wind en rommelig. STOKED

 8. Tobias, verwacht jij dat er vrijdagochtend meer dan een meter loopt bij de o.a. de zandmotor, lijkt iets tegen te gaan vallen ? Hopelijk heb ik het mis !

  Oja merry xmas !

 9. @Joe, overal? vandaag kan ik niet helaas, morgenmiddag wel. Ik had mn hoop op scheveningen of ter heijde gezet..

 10. @ Alex, het gaat wel mooi lopen morgenochtend, de vraag is of het hoog genoeg blijft. Ik zou niet te laat in de middag gaan. Ik lig er bij voldoende hoogte rond 10 uur in bij ter heijde.

 11. Het was lekker vanochtend! Helaas twee van mijn fcs2 vinnen verloren 🙁 (waarschijnlijk achter mijn leash blijven hangen tijdens het gespoeld worden). Iemand al ervaring er mee?

  Hier is alvast een kerst cadeau: schroef je fcs2 vinnen vast klikken is leuk maar niet als je elke keer om nieuwe vinnen kan gaan

  Fijne kerst

 12. Nick, ok bedankt. Misschien moet ik nog wel eerder gaan dan, dr is n kerstbrunch waar ik mn opwachting moet maken.. als de middag te ruk is is dat zonde..

 13. Mij ook overkomen ,wordt een dure hobby fcs 2 ,bij fcs-shop in soorts-hossegor
  Hadden ze er nog nooit van gehoord , en was ik de eerste , yeah right !
  Gelukkig kan je daar wel de finnen per stuk kopen

 14. @Niek, welke ben jij kwijt? Al nieuwe? Ik ben nu een zijvin kwijt(stuurboord). mail me op ruud surfsports.nl