Nuttige surfweer info:

Surfweer maandag 6 juni 2016

47 reacties

 1. Wijk 630 -930 was matig. Nog best een beetje wind en choppy. Morgenochtend een rematch hopelijk dan iets cleaner !

 2. Eigenlijk wat Hang 11 hierboven schrijft. Tussendoor wel fijne ritjes en de zon was een heerlijke toevoeging. Had het wel voor het eerst sinds tijden koud in het water terwijl het twee dagen geleden nog heel goed te doen was in alleen een zomerwetsuitje zonder mouwen en broekspijpen (vanmorgen 3/2, was dus net even te fris).

 3. “geen enkele reden om achter je scherm te blijven zitten want vandaag kan zomaar de laatste zijn”

  “Dinsdag zijn de golven minder hoog dan vandaag”

  “Sowieso is er op woensdag nog altijd een restdeining”

  “Zowel donderdag en vrijdag kan er gesurft worden”

  Okeeee

 4. Alweer een verrassing, rond 13:00 (dus laag, erg laag.. 😉 pal voor Parnassia (Blommendael) mooie strakke rechte lijnen (navelhoog), ondanks de wind en de stroming.. Met 1 verdwaalde kitesurfer erin.
  SurfZ!
  ]

 5. Ik bleef op land en heb een heerlijke Angus burger gegeten bij Rapa Nui, Zandvoort en genoten van t uitzicht van andere surfers in de kleine golfjes 😉

 6. Dawn patrol in WaZ. Laatste swell er nu wel zo’n beetje uitgeperst. Fijne kleine lange lijnen, nog wel krachtig. Veel pret op de lange deur.

 7. Haha, bijna Tobi, bijna. Wat je niet ziet is dat deze razende roelant op weg is naar 500m verderop, nl. vlakbij de pier, om te zien hoe mooi het daar loopt.
  Daar liggen de banken nl. beter bij hoog.(vergelijkbaar met blijkbaar momenteel een ubergeheime plek in Zeeland..)
  Enne.. aquajoggen is ook een optie he..
  Ciao!

 8. Heerlijk om vanmorgen weer ’s op de sup gestaan te hebben, en idd “secret spot” tegen de Pier deed het ‘m!

  Heel veel plezier voor de avondploeg….

 9. Komt er vanavond nog update omtrent de uren? Deze vraag omdat we vanochtend al een berichtje mochten aanschouwen 😀

 10. Hee,
  Ik ben nog maar een beginner, maar ik heb heel veel zin om te surfen morgen. Ik las hier dat de golven morgen wel surfbaar waren. Nu vroeg ik me af waar ik dit morgen het best kan doen en hoe laat de golven ongeveer op hun best zijn. Ik ben nog niet erg goed in alle grafieken lezen haha…
  Bij voorbaat dank!

 11. Voor beginners is het donderdag overal goed genoeg. Alleen van 11-16u wel wat stroming misschien. Zou moeten meevallen omdat de wind minder is dan vandaag.

 12. Wat zeggen jullie… Is het het morgen waard om van groningen naar Wijk of Scheveningen te rijden voor een sessie? Ghehe

 13. Ik zat er aan te denken om naar petten te gaan vanuit Groningen. Is het de moeite waard? Ben nog niet helemaal overtuigd van de Spectra…

 14. En zit er iets aan te komen komende dagen belgische mumm geeft indicatie van +90%swell en den 0,50,0,60cm

 15. Hij is nu al hoger dan verwacht op het meest noordelijk beschikbare spectrum. Maar kun je niet beter naar de wadden vanaf Groningen? Twee uur rijden ipv 20min of 1,5 uur op boot. Ik zou het wel weten!

 16. Qua tijd ben ik sneller in wijk als op Schiermonnikoog(het strand)! En qua kosten is dat ook voordeliger voor mij. Maar ik neig er naar om wel de auto te pakken!

 17. Een paar heeeeeele kleine schuimkopjes door onshore wind. Ligt verder ook niemand in en dat is wel te begrijpen..

 18. In egmond loopt een klein golfje voor de Malibu,ik hoop op meer lijn met inkomend.

 19. Je had ook nog heel even moeten wachten… Als er iets surfbaars komt bij Wijk zal dat met opkomend tij zijn, en dat begint rond 4en. En aangezien er nu toch wel meer beweging in het water lijkt te komen, zou dat best nog wel ’s kunnen gebeuren!!

 20. Wat is de definitie van een ‘alert’ eigenlijk?
  Het was dramatisch op Noordwijk 9-11uur

 21. Als je windje 3/4 teveel vind kan je beter niet suppen in NL…
  Buiten een goeie Noordswell heb ik toch nog steeds het liefst een stevige ZW6 windswell 😉

 22. Was net best grappig met de juiste gear,en instelling kun je best wat fun hebben (lichte, dikke, brede board en lage verwachtingen)

 23. Op bloemendaal waait her stevig waardoor er weinig van de golven overblijft. Hopelijl gaat straks met opkomend tij de wind er een beetje uit