Nuttige surfweer info:

Surfweer maandag 29 december 2014

30 reacties

 1. Golfgegevens van Rijkswaterstaat liggen er uit. Op de webcam kijken zegt meestal al genoeg, maar voor de volledigheid de UK metingen:

 2. Ik hoop dat de wind in N-H door het koude achterland dit gaat doen.
  Pal offshore uit NO om 16:00 uur.

 3. Parnassia 14:00-16:00 – Voorspelling ‘spot on’; in het begin nog wat rommelig en aardige stroming richting het zuiden, maar toen de wind ging liggen zaten er mooie (schouderhoge) bakken tussen. Was een lekkere sessie.

  Voor mij blijft 2014 steken op 90 kruisjes op de HSA surfkalender. Ik heb van 2014 genoten en kijk er nu al naar uit om 2015 zaterdag goed te beginnen.

  Fijne jaarwisseling!

 4. Zandvoort 1500-1700 lode armen maar zeker de moeite waard. Dikke bakken veel stroming gewoon prachtig ! Morgenochtend weer proberen hopelijk nog een restje meepakken.

  1. Haha, ja Tim. De zee is daar groot. Groot genoeg voor iedereen. Co, volgens mij lag ik naast jou dat laatste uurtje. Gesurft tot ik echt niets meer zag en daarna met mijn ogen dicht. Magisch.

 5. Haha, heb ook kruisjes op de HSA kalender. Ga er morgen ochtend en woensdag nog 2 kruisjes bij plaatsen is het plan. tot in het water!

 6. Ik kom net terug uit Amerika na dat ik daar 5 jaar heb gewoond en gesurfd. Kan iemand mij vertellen of petten nou al verknalt is door het zand dat er neergelegd zou worden, of is het nog een mooie break?

 7. Graag jullie hulp! Begin januari ben ik van plan naar Portugal te gaan om daar een midweek te gaan surfen. Hebben jullie tips, voor een verblijf? Ik ben nog een beginner, maar surf wel ‘echte golven’ en niet alleen maar branding. Bedankt!

 8. Wie doet er zondag meen aan de nieuwjaarssurfwedstrijd in Zandvoort? Er lijken iig golven genoeg te zijn dan!

  http://www.surfverenigingzandvoort.nl/

 9. Gister gesurft bij camperduin eind van de middag. De surf is zeker niet verknalt, maar gewoon anders. Geen strekdammen, misschien wat noordelijker wel, maar wel een barrelende rechtse shorebreak. Het leek een beetje op MV2 op een goeie dag. Best lekker!

 10. noord slappe hap maar best plezant,denk dat het de laatste sessie was dit jaar.op naar een swellvol 2015!

 11. Zandvoort 10-1400 was rommelig maar af en toe grote bakken ! Hoger dan verwacht en meer wind, was weer top.

  Veel surfplezier in 2015 !

 12. Bedankt!
  Amado ben ik in mei 2 weken geweest en ik vreesde dat het in januari me daar iets te hoog zou worden
  Anyway ik ga kijken waar ik chil terecht kan… Amado of peniche
  Thanks!