Nuttige surfweer info:

Surfweer maandag 27 juni 2016

19 reacties

  1. VANMORGEN WAZ AL LEUK! NOG GEEN ECHTE GOLVEN EN OOK HELEMAAL SOLO HEERLIJK !

  2. update is nog niet af, maar lees alvast dit:

    ” Vrijdag juist later op de dag, omdat de wind dan in de namiddag en avond komt. Zaterdag ook in de ochtend, in de avond neemt de wind toe op nadering van de storing op zondag. Die geeft veel meer wind en dus is zondag de beste dag van het weekend voor hogere golven. Nadat de storing is gepasseerd draait de wind tijdelijk naar WNW. Een heel kort moment met mooiere swells uit dit richting zou dan de revue moeten passeren. Zo mooi als het in de maanden april, mei en juni af en toe is geweest lijkt het voorlopig niet meer te gaan worden. “

  3. Is belgië bij zonsopkomst ook de moeite waard? Laag water is reeds om half 4 in de ochtend…

  4. Hoe vroege hoe meer kans woensdag. Echter de harde wind is wat aan het verschuiven in de modellen. ECMWF heeft het gelukkig nog wel.

  5. Denk niet dat er dinsdag meer dan lesgolfjes zullen staan. Vanavond was al erg weinig.

  6. Op Zandvoort zie ik de longboarders nu wel mooie korte ritjes maken. Grappig die livestream feature van Facebook. Dat meerkat en periscope is voor surfen nooit van de grond gekomen. Misschien gaat facebook live wel iets toevoegen?!

  7. Nu nog steeds, Andries! In Zuid-Holland dan tenminste. Het tij gaat er zo uit en dan zal het ook daar wel weer minder worden, maar wel surfbaar blijven.