Nuttige surfweer info:

Surfweer maandag 18 december 2017

46 reacties

 1. Scheveningen vanochtend wilde zee maar genoeg kracht. Kan vanmiddag helemaal
  mooi worden als de wind eruit gaat.Was lekker

 2. Net lekker gesurft op Scheveningen Noord hoor! Vergeleken bij zondag heerlijk makkelijk om doorheen te komen, en genoeg leuks om te pakken. Top!

 3. Zag er goed uit op de cams! Helaas niet kunnen gaan.

  En morgen lijkt er niet veel meer over te blijven:

 4. Welke surfguru/-god kan mij aangeven wat de kaarten vertellen over waar het ‘t beste surfen wordt in Frankrijk van 26dec t/m 1dec.?

 5. grote swell op komst in die periode. komt af met veel onshore (storm)wind. regio Bretagne veel spots met beschutting. tga wel big zijn

 6. Wat is het advies. Zie inderdaad terug wat je zegt. La rochelle of verder noordelijk? 1-2m is voldoende.

 7. De ironie wil dat met zoveel swell & wind uit het westen eigenlijk de enige plek in Frankrijk met cleane golven te vinden is daar waar het het hardste waait:

 8. Thx! Maar is dat inherent aan golven van 2+ meter? Ik ga samen met iemand die nog niet lang surft en voor wie 1,5m meer dan genoeg is. Of zal het betekenen dat het Bretagne wordt en per spot zeer afhankelijk is hoe het loopt en hoe hoog het zal zijn met de nu voorspelde Wester swell.

 9. Lekker gepeddeld naast de pier vandaag mooie lange ritten behoorlijk wat kracht en lekker rustig topdag

 10. Of topic…. Rad Trip to france. .. stormy Day at wednesday. Dit Someone know surfable Spots near les sables d olonne?

 11. Morgen toch nog iets van hoogte in Domburg? Iets meer swell dan vandaag, maar wel een meer zuidelijke richting… Een heuphoog clean lijntje of wat kleine holle nuggets zouden me zo stoked maken! Wat denken jullie?

 12. Iemand tips voor surfen tot de 31e? Ik heb nu Yport in gedachte voor dinsdag namiddag. Alle tips zijn meer dan welkom op het moment!

 13. At Ralph. Bij Sables d’olonne altijd lekker gesurfd, zuidelijk voor de zeilschool. Maar zie ze daar overal surfen… Veel plezier!

 14. Wat zijn de verwachting voor de eerste week van het nieuwe jaar in Zuid-Frankrijk? Of zal bretagne beter te doen zijn?

 15. Gistermiddag tussen 14.30 en zonsondergang bij Wijk; heerlijke schouderhoge cleane linkse wanden bij de 2e windmolen… echt een kerstcadeautje; goede surf met slechts een handje vol surfers in het water.

 16. Rond 11u was het aangenaam in knokke, niet episch maar clean met af en toe een reeks van golfjes 0,7-1m, lekker zonnetje en een nieuwsgierige zeehond. Eerste keer gesurft met laag water maar was dik in orde met een mini malibu