Nuttige surfweer info:

Surfweer Donderdag 5 februari 2015

40 reacties

 1. Clean in noordelijke Noord-Holland. Richting het zuiden lijkt de wind meer sideshore en is het oppervlak een beetje rommelig. Daar waar offshore is, ligt er in ieder geval nog sneeuw op het strand!

 2. wijk van 12.30 tot 15.30 af en toe een lijn en soms een mooi piek maar twas niet echt geweldig en het stroomde behoorlijk naar buiten toe en met die n.o wind was het behoorlijk frisjes (eigenlijk takke koud) maar toch nog een paar mooie ritten gemaakt

 3. Toffe foto’s zo op een rijtje. Word er behoorlijk stoked van en hoef er geen Surfer voor te kopen 🙂

 4. Weinig dingen maken me zo blij als cleane lijntjes surfen met een board als een vliegtuigvleugel.

  Vanaf 13:00 alleen, een uurtje later met zn 2en

 5. Zandvoort was ook heerlijk van kwart voor 5 tot hal 6. Met wat geduld wandjes, heel clean en amper stroming

 6. Ter Heijde, vlak voor zonsondergang liep nog best lekker…heup tot schouder en heel clean, lekker NO windje…koudbrrrrrrr.
  Op naar zondag!

 7. @tobias leuk dat je mijn foto van petten hebt gepost…;) er waren trowuesn gistermiddag geen barrels in petten. wel superclean en alleen maar righthanders… lekker zonnetje en sneeuw op het strand. en bijna geen wind.

 8. Aangezien de surf momenteel toch wat minder is een off topic vraagje. Weten jullie of de webshop 4surfers betrouwbaar is? Las een tijdje terug op Surfweer over een surfwebshop die nogal malafide is, en weet niet meer of dat nou deze was.

 9. nee, zeker geen nr 5, niet eens een semi-coverup
  maar tobias is wel enthousiast over surfen!

 10. In België was het wel wat rond hoog tij. Rommelige golven, veel wind en heel veel stroming. Maar toch enkele langere golven (heup tot schouderhoog) kunnen nemen en lekker gevochten met de zee 🙂

 11. Super onzeker. Twee belangrijkste modellen hieronder. GFS toont een hogedrukgebied rond 1000 hPa diep terwijl ECMWF voor een lagedrukgebied van 1040 hPA gaat!

 12. Is wel wat meer dan 2 meter nu, verder weg. Dichterbij heeft dat vandaag zoals verwacht nog niets opgeleverd. Morgen zo’n dag dat je wakker wordt en er een dump sneeuw ligt. In dit geval dan een dump swell..

 13. Super crap dat betaald parkeren op de Zuid.

  Andere vraag: Wat denken jullie morgen bij Wijk? Blown out of sideshore genoeg om nog wat te kunnen surfen?

 14. ZOals je kunt zien op het board, alleen van af 18:00 betalen. Dus nu nog geen last van! 🙂