Nuttige surfweer info:

Surfweer Donderdag 16 juni 2016

50 reacties

 1. @tobias het is nu bijna hoog water in zeeland. Of komt de swell nu nog niet goed door? Gaat het pas beetje binnenkomen rond de avond? Ondanks dat het dan laag is?

 2. Is het Zondag op Terschelling ook te doen met de wind? Sommige voorspellingen laten een matige onshore noordwester zien.

 3. lekker zandvoort pakken dan maar zondag als swell hits en zaterdag ff in de gaten houden 🙂

  STOKED 🙂

 4. Snap dit tabelletje niet zó haha. Dan maar hopen dat t vanavond nog béétje binnenkomt zoals voorspeld!

 5. Op wat voor board heb jij gesurft van in Ouddorp? Ben ook nog geweest maar ik vond t geen fluit in de middag.
  In de avond was het best leuk!

 6. Er lijkt wat door te komen in Zandvoort/Bloemendaal. Webcam geeft geen duidelijk beeld. Vanaf 10 uur weer opkomend tij, dan maar eens gaan kijken.

 7. Bloemendaal goed te doen vanaf 12:00 uur leuke beach break. Genoeg om je te vermaken in de zonneschijn.

 8. Scheveningen met opkomend tij beter dan verwacht. Met zonnetje er bij voor mij een topsessie!

 9. Bloemendaal tussen ±10:00 – 13:00 viel toch een beetje tegen met sup. af en toe een verdwaald heuphoog setje dat surfbaar was, maar nog niet m’n nieuwe quad set-up goed kunnen uitproberen. Warming up voor morgen én natuurlijk overmorgen, zullen we maar zeggen 😉

 10. @ouddorp: hoelaat was het mooi daar? Precids gemist… Kruip je er in ad surfschool of aan het hekje of flauwe werk? Greezz

 11. Webcam Scheef ziet er inderdaad niet zo mooi uit. Gisteren eind middag stuk cleaner. Ik wacht wel tot morgen

 12. Eyebal wijk wind staat pal op het strand rommelllig en niks surfbaars ga ijmuiden ff tjekke

 13. MV was in de vroege ochtend een uitdaging met dwars golven die uit twee richtingen kwamen en een aardige wind 12-15 knopen – maar toch golven geSUPt gedurende anderhalf uur

 14. IJmuiden 13:00 – 15:00 was niet de moeite. Ja, er was idd swell te bekennen, maar i.c.m. de onshore wind, die toch een behoorlijke 5bft was, werd het een enorme klotsbak met golven die overal vandaan kwamen.
  En dan nog van die gezellige kiters die het zo nodig vinden om constant vlak langs je te scheuren of vlak naast je te landen… Niet echt een topsessie 🙁

 15. Schevening was prima, 11:15 erin toen was het nog beetje door elkaar en zoeken naar de goede golven, werd rond de middag beter met af en toe prima sets ertussen. Goed vermaakt en was niet bijzonder druk.

 16. Als kiter is het harstikke leuk om zo’n “gehandicapte” surfer/supper te dissen, als je fullpower door de surf knalt!

 17. Heb vanavond 2 kiters (Belgen) die van “niks wisten” aangesproken op het koten dwars door golfsurfgevied op Scheveningen noord. Ze gingen gelukkig meteen naar het Kite/windsurfgebied richting pier (voorbij oranje golfbreker paaltje).
  Andere kiters reageren soms een stuk minder begripvol en onsportief.
  Ik wil toch eens vragen aan alle golfsurfscholen EN jumpteam op Scheveningen om een groot niet te missen bord te plaatsen. Daarop aangegeven waar je wèl en waar niet gekite en gewindsurft mag worden. Zij hebben als surfscholen er groot belang bij dat hun leerlingen niet bijna overvaren worden door onsportieve of onwetende kitesurfers en windsurfers.
  Aloha? Surfles.nl? Heartbeach? Jumpteam? Reddings brigade? Hoe lang wachten we tot het misgaat??
  Zullen we gewoon grote heldere borden met text of tekening plaatsen??

  Tobias enige ideeën of input om dit van de grond te krijgen?

 18. Ik weet dat er al een bord staat bij de strand opgang. Maar extra duidelijkheid en of borden lijkt mij geen overbodige luxe. Ideaal gezien ook nabij de waterlijn.

 19. Helaas hier geen golfen
  In zeeland terweil ze zeiden dat er aan de helekust golven waren😰