Nuttige surfweer info:

Surfweer Dinsdag 6 januari 2015

26 reacties

 1. gear vraagje

  Heeft iemand ervaring met de padded surfboards van BIC ?
  Mijn angst is dat de laag snel slijt waardoor je op termijn een niet-waxbaar board overhoud.

  Iemand ervaring ?

  THX for sharing

 2. Als BIC Hydroturf gebruikt heb je weinig te vrezen, dat gaat lang mee. Is het mindere kwaliteit: die padding kun je echt wel verwijderen! kost wat moeite maar gaat wel.

 3. Gisteravond anker uit gegooid Scheveningen, vandaag 10.30 -12;30 tussen haven en pl 42 prima te doen nog (de zuid) Golven kwamen netjes om het piertje omzetten en met een side-side-offshore kregen ze een klein windkuifje , hoogte +- 80 t/m 120 incluis overdrijfpercentage. even wachten op een setje en gaan. eerst alleen later met 3 man 🙂

  Stoked

 4. even een niet surfweer vraagje: ik ga eind januari naar panama om te surfen, is er hier iemand die er al geweest is en weet of de bussen van panama city naar bocas del toro te doen zijn ? en of je moet reserveren of niet ?

  alvast bedankt

 5. @propo

  Er gaan bussen naar Almirante vanaf Panama City. Vanaf daar kun je een boot nemen naar Bocas. Veel makkelijker (en tijdsbesparend) is om een binnenlandse vlucht te nemen van Panama City naar Bocas met Air Panama. Vlucht kan geboekt worden op internet, reserveren van de bus kan meestal ter plaatse bij de busterminal. Succes en veel plezier!

 6. Ben in Panama geweest en Bocas is super(druk), maar de stille oceaan kant is veel beter. Ga naar San Carlos, Santa Catalina, Moro Negrito,…. lastig om te komen maar zo de moeite waard!