Nuttige surfweer info:

Surfweer dinsdag 3 oktober 2017

103 reacties

 1. Perfecte grammofoon vanaf donderdag. Juist dan is er op de Atlantische Oceaan geen depressie meer te bekennen. Alles is voor de Noordzee!

 2. Nou.. was rommel + sterke stroming. 🙁 Misschien moet toch maar eens leren kiten.

 3. Is vrijdagmiddag/avond te surfen op Texel? Of te exposed qua wind? De rest van het weekend beter mogelijk beter.

  Iemand spots suggesties op Texel? Ik verblijf in de Koog. Thanks!

 4. Eej Tobias. Gister Domburg ging los. Vooral bij hoog en de stroming viel goed mee. Wind zat gunstig dus de stroming kwam er met afgaand pas in. Achterste golven niet gehaald maar dat ligt niet aan forcast of de zee. Ligt gewoon aan ons. Maar als je je eigen bereik kent blijf je niet gefrustreerd naar achter peddelen maar heb je een leuke schuim party op je plank. Blijkt dat de golven toch nog te varen zijn ZEVER voorspelling. Succes Compain. Pease!!

 5. Ga zo naar Wijk, ben benieuwd hoever ik erin kom! Nog meer matties die die kant op gaan?

 6. Oostende liep lekker, goed beschut en voldoende swell, merci Tobias!

 7. Onzeker en wel heel zuur nu zaterdag er juist nog weer een randstoring bij komt met vrij veel wind…
  Dus zondag beter zonder wind, maar wel met de swell meer dan gehalveerd…

 8. Domburg , te wild bij hoog straks
  De wind draaid richting west noord west
  Dit is zon dag dat het Nollehoofd in Vlissingen goed loopt !
  met meer dan 2 meter, nu al .

 9. Vrijdag ook hetgene wat atmospere zegt. Hoeft zelfs niet per se het nollehoofd te zijn, de gehele zuidkant van walcheren is goed rond hoog water.

 10. Zijn er hier nog die morgen (vrijdag) aan de Belgische kust het water opzoeken?
  Let me know where and when.

 11. Wie kent IJmuiderstrand een beetje en weet of vrijdagochtend een goede keuze is? Mijn redenatie: zal rond 8 a 9 uur ongeveer midtij zijn bij afnemend en wat beschutting krijgen van de pier (ga ik wel uit van N-wind) en de coëfficient van de volle maan trekt de bakken wat holler dan anders.

 12. net twee uurtjes gesurft op de noord en ik moet zeggen dat het tegen de verwachting in best te doen was. Langs het havenhoofd naar buiten peddelen was een eitje en dan een dikke vette bak terugpakken. Zelfs recht door de golven de zee in peddelen was te doen. We lagen er met 5 á 6 man in dus lekker rustige stormsurf.

 13. Mooie foto’s!

  Zaterdag mag het dan wel wat meer gaan waaien in tegen stelling tot eerdere forecast. Dat zorgt er wel voor dat de swell voor zondag er nu in blijft!

 14. @atmosphere gave foto’s!

  En ik maar denken dat je alleen in Domburg goed kan surfen in Zeeland…
  Is er ook mogelijkheid om dichtbij te parkeren bij het nollenhoofd?

 15. beste mensen, ik ben op zoek naar iemand die gebroken boards kan herstellen. heeft er iemand tips?

 16. @ Dr. S : Twinsclub 17:45-20:00

  U herkent mij a BIC Magnum en blauwe helm.

  Pablo

 17. T is flink veranderd morgen? Zou er in de ochtend ondanks alles een golf te vinden zijn in Zeeland? Enige momen dat ik kan.. ):

 18. Golven genoeg in de ochtend in domburg en dat zullen ook nog eens vrij grote golven zijn. Let er wel op dat je langs de juiste kant van de paaltjes te water gaat bij dit soort condities voor het geval je dat nog niet wist.

 19. Morgen is er de kustmarathon op Walcheren. Dus delen van de wegen langs de kust zullen afgesloten zijn en/ of het zal onmogelijk zijn om te parkeren vanwege de toeschouwers.

 20. @Nantes : Er is een parkeerterrein in het bos beneden niet ver van Nollehoofd.

  Het komt echter niet zo vaak voor dat er goede golven lopen op de zuid stranden van Walcheren, omdat, het hoog water moet zijn en er veel wind uit noordwestelijke richtingen moet staan. Een Noord noord wester storm is het meest ideaal, vooral achter de hoogste duinen, die de side off shore wind behoorlijk temperen.

 21. Ik ga vanuit Hilversum met openbaar vervoer naar een spot morgen (en moet ook een plank huren) is Bloemendaal/Zandvoort of Scheveningen de betere keuze morgen?

 22. Ik weet dat dit een golfsurf forum is, maar het is gewoon vet om te zien(ben zelf golfsurfer). Morgen in Castricum het NK Big air kitesurf. Aanvang 10.00 einde rond 19.00.

 23. @frigoman. Check webcam van blankenberge. Kan mss mooi beginnen lopen langs de pier later op de dag ..? Succes !

 24. Wijk is een puinbak.. ziet er niet heel uinodigend uit met veel zw wind die de nw swell verkloot. Morgen beter hoop ik?!?

 25. #oftopic #surferscall #daretoask #afkick heeft iemand nog een longboard ( = of > 9’6 ) liggen die ik tegen een vergoeding en goede afspraak paar weekjes kan lenen, daar mijn eigen Stewart (Hydrohull 10′ ) longboard paar weken voor groot onderhoud bij Ron in het droogdok ligt. Board met specs in de buurt van mijn eigen board zou fijn zijn maar is geen pré. Incl.Vin(nen) , Exl.leash .Ex Bbag reacties graag op 0625095692 of via FB (link via naam)

 26. iemand enig idee wie die fotograaf was op de Noord vanmiddag? of hoorde die bij een van die “contest”?

 27. Eyebal wijk 1100 klotsbak
  Eybal IJmuiden mooie lijntjes 500 meter vanag pier en steed hoger richting zandvoort maar minder lijn!
  Ik ga er zo later mee!

  Surfs up dudes!

 28. Domburg 12:50 Rommelig en wind – niet echt lijntjes. Twee surfers trachten golf te nemen terwijl ze in de branding staan.

 29. Was redelijk om uur of 12 – 2 richting Bloemendaal. Werd wat minder nu. Af en toe wat hoogte achterin. Misschien over paar uurtjes nog even proberen. Clean is het zeker niet 😉

 30. iJmuiden was goed te doen kilometer van Pier!
  Mooie meter lijnen geen klotsbak en 7 surfers in het water!

  Alleen dat lopen valt tegen….pfff

 31. Vanaf 16:30 werd het mooi op scheef..althans mooier!!
  Prima weekendje zo toch?

 32. Ik heb vanmiddag in Domburg in de branding gestaan en het was winderig en rommelig. En erg veel toeschouwers.

 33. Bloemendaal van 11.00 tot 14.00 was top. Mooie periode swell, voldoende hoogte en een lekker zonnetje!

 34. In Oostende werd het iets tegen hoogwater. Niet heel hoog maar toch mooie golven (weinig wind).

 35. Velsen noord waz zo mooi dat ik zelfs twee keer ben gegaan waz zeker geen klotsbak maar goed te doen voor ervaren peddelaars zeer goede sfeer ook !!

 36. Board is terecht! Christiaan kon hem niet in zijn auto krijgen en had hem slim verstopt! Dank Christiaan! Topactie! Mijn maat weer blij….😎😊

 37. Ff of toppic, weet iemand nog een charmant vakantiehuis voor een gezin van 4 in de Vendee? Het liefst een beetje in de buurt van Brétignolles-sur-Mer.

  Thanx alvast