Nuttige surfweer info:

Surfweer dinsdag 2 juni 2015

18 reacties

 1. Wind maakt golven maar meestal worden deze ook meteen stuk geblazen. Vandaag niet.

 2. Woensdag 12:00, de lagedruk zit nog bij Noorwegen. De richting van de golven daar staat nog onze kant op. Dat zou vrijdag en zaterdag net voldoende surf moeten geven.

 3. he tobias wat verwacht je voor een hoogte donderdagochtend? Zit er een ochtendsessie fish/egg in…

 4. Heeft misschien iemand mijn mouwloze neopreenshirtje met wind-capje van Maui gezien?
  Ik ben hem zaterdag denk ik verloren ergens bij het laatste stukje fietspad/begin parkeerplaats in Wijk aan Zee de Noordpier.
  Hij is zwart met paarse letters en van binnen blauwig metallic. Er staat volgens mij zoiets van mini maui magic op. Ik zou hem héél graag terugkrijgen… !

  En Dirbee, jou sprak ik op de heenweg met je sup. Mooi te horen dat je erdoorheen kwam gisteren!
  Ik heb inderdaad ook een aantal heerlijke lange ritten gehad.. met wand!

 5. bedankt voor de update Tobias, de boeien van meetnetvlaamsebanken zijn sinds gisteren ofline en ik ging niet vertrokken zijn zonder enige zekerheid. Eindelijk nog eens het schortboardje uithalen in belgie 🙂

 6. Yes laat maar komen! Hopelijk zit er vanavond een laagwater sessie in in Blankenberge!

 7. @ Tobias hoe komt het dat de golven vandaag niet stuk worden geblazen door de wind? Komt dat omdat het springtij is?

 8. Wow wat een mooie actiefoto! heb je nog meer van vandagg?

 9. cadzand liep toch nog beter dan gedacht..eerst heuphooge cleane lijntjes daarna meer wind en ook meer hoogte ..heerlijk avondje

 10. scheef noord was flut vanmorgen. brak te dicht op de kant en zat weinig kracht achter. Had beter in mijn bed kunnen blijven.

 11. Golfhoogte zakt op Windguru tot onder de meter vanavond. Maar de wind zakt ook naar een prima 3 bft dus het zal waarschijnlijk wel redelijk clean zijn. Hamvraag: wordt het goed genoeg om met een shortboard het water in te gaan? Ik kan helaas die boeimetingen nog niet goed genoeg interpreteren om daar zelf een antwoord op te verzinnen…

 12. Dag Tobias,

  een vraag ivm surfweer sms van gisteren avond: die goede longboard dag geldt niet voor Zeeland? weekend ook niets voor Zeeland dan?

 13. Ik wil alleen maar zeggen dat dinsdagavond van 1930 tot 22h00 de Noord compleet te gek was, echt heerlijke surf, in mijn top 3 2015 !