Nuttige surfweer info:

Surfweer dinsdag 17 november 2015

38 reacties

 1. prima surf gehad van 10.00 tot14.00 op wijk eerst zonder al te veel wind en een beetje slappe golven maar wel met wat hoogte en zo waar een zonnnetje af en toe. Het werd later steeds beter en het was prima surfen maar rond 13/.00 kwam inderdaad de wind en was het wel een beetje voorbij met de pret maar wat was het weer gezellig mensen dat maakte mijn dag weer goed

 2. @oz
  Lekker man, ziet er goed uit. App me als het weer zo gaat lopen, gaan we samen surfen daar

 3. MSW en windguru geven beiden aan een dip in de wind aankomende zaterdagochted, daarnaast ziet de swellrichting er wel gunstig uit, WNW. Hopelijk resulteert dit in een mooie vroege zaterdag-ochtend sessie. Ik heb al wat ZWsters moeten missen afgelopen weken.

 4. Nieuwe run, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hij is weer verschoven en zal nog wel even blijven schuiven de komende 24 uur.

  Wellicht een kort moment van nog geen harde wind, maar of dat lang genoeg zal duren voor een cleane line-up is twijfelachtig.

 5. Morgen onshore windkracht 6 op de kust. Genoeg wind voor de aanmaak van golven, maar of dat mooi surfweer te noemen is? Het is in ieder geval te doen. Gewoon een nat pak halen dus!

 6. @the kellsenator wat is je nr dan? of ken ik je ? zo ja app my dan weet ik wie kellsenator in real life is 😉

 7. Nu begin ik mij toch ook wat ongerust te maken.

  Is er eigenlijk een noodplan moest er Tobias iets overkomen?!?

 8. Volgens mij geeft Tobias bovenstaand aan dat het op dit moment uiterst onzeker is en daarom lijkt met mij weinig zinvol om een sms te sturen. Het kan epic worden (kleine kans) en het kan storm surf worden en alles er tussenin is mogelijk. Hopen dat de nieuwe runs vandaag een eenduidig beeld laten zien met epic omstandigheden.

 9. Vanmiddag gelukkig nog ff in t water kunnen liggen in zvoort om 16 uur. 2e bank was prima te doen. Alleen jammer van de onshore wind.

  Cheers