Nuttige surfweer info:

Surfweer dinsdag 11 december 2018

68 reacties

 1. Er zit nog een goede portie swell uit het noorden in de Noordzee. Daar blijft toch minsten 1,5m (misschien wel 2m) van over op deze dinsdag!

 2. Dat 944 diepe laag van woensdag ziet er uit als een bommetje voor Frankrijk twee dagen later!

 3. De boei meting van de munitiestortplaats komt weer tot leven en ziet er goed uit.
  Alsof er weer een bom is gestort zojuist:

 4. Ik had griep,en de zee leek ook op griep,ik hoestte een nieuw element op,en snotterde een nieuwe levensvorm eruit.waarschijnlijk van buitenaardse afkomst.
  Maar toch een paar geinige golfjes gepakt.
  Een 10 met een griffel voor de effort,al zeg ik het zelf.

 5. Domburg van 12:20 tot 13:20 dwarsgolven die de steile golven dikwijls opvulden. Na 13:50 werd het beter maar de chop bleef. Meestal de rit afgebroken door SUP board overheen de bijna brekende golf te sturen (dan moest ik niet doorheen de rollende golven terugvechten). Om 15:27 laaste golf gereden want ik kreeg het kouder. Tegen 16u leek het beter en cleaner te worden.

 6. Scheveningen was idd niet makkelijk met de stroming, met eb brekers die vlak achter elkaar kwamen.

 7. Ijmuiden was de place to be, niet hoog maar wel heerlijke kleine lijntjes om op te cruisen. De quiver is voorlopig weer helemaal nat geript.

  Namaszee

 8. Was anders ook wel de place to be.
  van 3-5:15 gesurft. Geen centimeter chop te vinden met zonsondergang & serieus mooie lijnen.

 9. Hier zijn enkel “slappers”. Of was het nou “ankle slappers”? Wel mooi zonnetje om te mind surfen.

 10. Vanmorgen nog even gesurft op de tweede bank… Heuphoog en heerlijk clean met offshore wind. En dan een zonnetje erbij.. genieten!

 11. Was inderdaad even een mooie winterdag om te surfen en te suppen. Zowel voor als achterin de branding!

 12. Zijn er misschien nog leuke tips voor de kerstvakantie om te surfen? Zon, longboard spot en leuke accomodatie zou welkom zijn. Dankjewel! 😁

 13. Hallo iedereen,

  Is wissant een optie morgen? Ze geven wel 4BF ZW uit, is het te doen daar met deze wind? Of andere spots daar in de regio die beter beschut zijn tegen ZW wind?
  Alvast merci voor de tips;)

 14. Het zou Ind fijn zijn als Tobias de opaalkust af en toe in z’n post meeneemt of met ZW’ers! Voor ons Belgen niet zo ver rijden

 15. Ik zie dat de swell morgen vanuit het zuiden komt en richting het noorden beweegt op MSW.
  Is het dan handig ivm met het minimaliseren van stroming/afdrijven om bij Hoek van Holland/scheef dicht bij het (noordelijke) havenhoofd te gaan zitten?

 16. Kan, maar zal helemaal flat zijn op Hoek van Holland🙈
  Leuk om een tourtje te suppen, dat wel!

 17. Op windy is de voorspelde swell precies enorm afgenomen tegenover een paar dagen geleden. Klopt dit ook met jouw berekeningen Tobias? Ik wacht met spanning op het sms’je vanavond 🙂

 18. Ja, eigenlijk zo goed als flat 😢
  Misschien een paar longboard setjes eind vd ocht met afgaand. Eerst even de webcam checken.

 19. Vanaf het palendorp tot een stuk rechts van de strandtent wordt er meestal gesurft. Afhankelijk van waar het het beste breekt/loopt.

 20. Oke dankje, we zijn doorgereden naar Callantsoog aangezien het er zo anders uitziet dan vroeger op petten… Lijkt me ook minder geworden zonder de inham na de dijk? Volgende x maar eens kijken bij palendorp