Nuttige surfweer info:

Maandag 6 april

19 reacties

 1. Katwijk

  Mooie lijnen maar maximaal kniehoogte

  [img]http://www.x-treemsurf.nl/IMG_9422kleinklein.jpg[/img]

 2. Eddie would go

  [img]http://farm4.static.flickr.com/3661/3417223407_5234f5788b.jpg[/img]

 3. geachte heer neptunus,

  voorzie U nog een dawnpatrol op bv woensdag die de moeite waard is? hope so…moet deze week nat pak halen!

 4. Wil ook deze week graag nog een nat pak halen….. daarna pakkie uit en plankie inpakken..

  Woehoe paar weekjes Bali voor de boeg..

 5. Neptunus: ik krijg donderdag een stel studiegenoten op bezoek in Scheveningen die ik een introductielesje surfen heb beloofd. Lange tijd hoop gehad op klein beetje golven (magic seaweed dacht de afgelopen dagen kniehoog), maar zoals ik het nu zie is de kans dat er iets surfbaars overblijft van woensdag nihil.
  Of heb ik het mis?

 6. Hey Mo
  Wat doe je moeilijk? Ga er gewoon in, deze gast doet t ook![img]http://i226.photobucket.com/albums/dd171/wouteroosting/Surfweer/neeeimagephp.jpg[/img]

 7. Dat ziet er niet best uit voor donderdag. Het is woensdag zuid-swell, dus als de wind weg is, zijn er slechts een paar uur daarna nog golven. Helaas helaas. Voor donderdag wordt er een zuidenwind(je) verwacht. Wellicht dat die in IJmuiden nog iets van golven weet te creëren. Scheveningen blijft flat. Waar kom je zelf vandaan?

 8. het stopt woensdagmiddag al met waaien, dus woensdagavond is de laatste kans. En alleen spots die noordelijke zijn gelegen, dus hoek van holland, scheveningen enzo niet.

 9. @Mo

  Hey, van wanneer tot wanneer ga je?
  Ik ga van 24 april tot 24 mei naar Bali.
  misschien kunnen we samen sessie doen in Kuta, tegen die tijd heb ik mijn watercamera weer terug dus kan ik wat mooie plaatjes schieten en filmpjes maken.

 10. @ Henkie… ik vlieg zondag….. dagje later dus. zie ik je de volgende dag in het water.;-) Weet je al waar je gaat zitten de 1e dagen?

  @ Roel… ik ga de 29e weer terug naar Nederland. kort tripje dus, maar dat mag de pret niet drukken. Zou leuk zijn samen een sessie te doen. Kunnen we elkaar voorzien van vette foto’s!!! Een watercamera… wow master!!
  Laten we voor die tijd even mailen. Weet niet precies waar ik de 24-e zit, maar wel op Bali. [ waarsch de 1e week ook nog even naar Lombok..] mail to nieuweuitdaging2009@hotmail.com

  En voor alle thuisblijvers… dat het hier ook helemaal los mag gaan…en dat is niet cynisch bedoeld.

 11. @ Ben

  Haha, bedankt ben maar dat is mijn eigen boardje dus heeft me alleen maar geld gekost 🙂

  @Mo

  Ik ga je mailen Mo. ik vlieg trouwnes niet rechtstreeks dus ben de 25ste pas in Bali. als je let op iemand met een Obama op zijn board dan vind je me wel. Waarschijnlijk zit ik dan savonds in Kuta.

  [img]http://iloapp.swifty50.nl/data/_gallery/public/12/1232649082_resized.jpg?width=223&height=720[/img]

 12. @ MO nee weet nog niet waar ik ga zitten, maat haalt me op van vliegveld. zie ik dan wel. maar als je hotmail achter mn naam plakt dan kun je me mailen en anders have fun!
  grtz