Nuttige surfweer info:

Maandag 13 april

16 reacties

 1. Nu maar hopen dat er wat blijft hangen na de 19de want anders moet ik nog de toerist uit gaan hangen op Vlieland samen met mijn vrouw en dochtertje

 2. kan je al met een 3/2 het water in? heb ook “nog” geen handschoenen en schoentjes. moet ik die nog aanschaffen of kan t wel zonder al?

 3. 3/2 gaat te koud zijn tenzij het echt een goed wetsuit is en je heel goed tegen de koude kan. Schoentjes zijn zeker nodig en handschoenen ook wel sterk aangeraden..

  Vraagje aan Neptunus. Als je tijd hebt, zou je mss heel in de rapte eens kunnen kijken naar de kaarten voor de Algarve (Sagres) vanaf donderdag, of heb je hier mss goede links voor? Vanaf zaterdag wordt de swell wat kleiner zo lijkt mij en ik vraag mij af of die Sagres nog goed bereikt dan aangezien hij meer uit de NW richting komt (we hebben voorlopig nog geen auto gehuurd). Maar ik ken er ook wel niet echt veel van.. Ik ben trouwens een beginner dus echt veel swell hebk niet direct nodig. Je ziet maar of je er tijd of zin voor zou hebben :-).

 4. aaaa i need waves !!

  dan maar wat skateboarden..

  [img]http://i573.photobucket.com/albums/ss176/danny-pics/Random%20shots/1-3.jpg[/img]

 5. ben woensdag vrij, maar er staat: “langs de hollandse kust” maar wat is ong de beste spot dan? zit te twijfelen tussen de slufter en scheveningen..

 6. Geen surf, dan maar met verf knoeien!

  [img]http://www.flickr.com/photos/tha_slein/3439588312/[/img]

 7. hmmmmm hoe plak je een foto link erin?
  via onderstaande “clicking here” en dan een url van flickr erin zetten werkt niet.

 8. ’t ziet er zowaar naar uit .. wellicht …Golfies in aantocht … Anasuria gaat de goede kant op 😀 nog even geduld ..

  *nu kijken of dat plaatje invoegen gaat lukken …*

  [img]http://www.hmc-noordzee.nl/uploads/speciaal//spec_ana.jpg[/img]