Nuttige surfweer info:

Maandag 12 / Dinsdag 13 januari

9 reacties

 1. Vanochtend vroeg, hooggeëerd publiek in het inmiddels niet meer zo pittoresk dorpje Noordwijk aan zee… René van DSE was zowaar met een shortboard ver van zijn homespot! Stoked’
  Gelukkig was het te donker om de line up the checken anders waren we misschien toch niet gegaan…af en toe een goeie lijn van een setje, maar vooral goeie vibe… ben van mening dat dit toch echt is waar het allemaal om gaat. Only riders know the difference!!!

 2. Grega S: That is supercool :D. I like the tune in the background, and with the first person catching a wave perfectly timed with ‘jaaaaah!’ Sweet!

  Neptunus, vraagje aan jou/of aan een andere kaartenlezer: waar komt de voorspelling voor golven/grotere periode op donderdagochtend vandaan? Ik zie/zag dat er een lage druk gebied in de Noorse zee verwacht werd op dinsdag (vandaag inmiddels, en inmiddels staat daar een H bij …mmh) en ook op weeronline zie ik daar dan de windverwachting, dus oke, golven op woensdag snap ik dan. Maar wat voor donderdag verwacht wordt, wordt dat dan ook nog daardoor veroorzaakt, of zit er nog ergens iets verstopt in die kaarten? Op weeronline zie ik weinig (NW) golven aangemaakt worden na de dinsdag?

  Thanks!

 3. Denk dat domburg het allemaal mis gaat lopen morgen en overmorgen….

  Morgen is het om 16.00 hoog, maar ben bang dat de swell dan nog niet binnengekomen is… Donderdag ochtend zit het getij weer helemaal kut en ’s middags is de swell denk ik alweer weg..

  Ik hoop natuurlijk dat het allemaal niet zo is..:P

 4. Het laag ligt tot woensdag 02:00 AM in de juiste positie. Swellreisafstand vanaf midden Noorwegen is 36 uur. Dus tot donderdag lunchuur zou je noord-swell kunen verwachten. Ware het alleen niet dat er donderdag ook een harde zzo komt te staan. Als die meevalt, dan vallen de golven ook mee en kan er nog mooi gesurft worden. Hoe vroeger hoe beter..