Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Zondag 4 November 2012

13 reacties

 1. De golven in de regio Hoek van Holland/Scheveningen lijken nu wel helemaal op te zijn. Richting Noordwijk komt er nog een lijntje binnen, maar ook daar wordt het nu snel minder. In de kop van Noord-Holland blijven de golfjes van knie tot heuphoog wellicht nog doorkomen tot en met helemaal laagwater. Onzeker is dit echter wel.

  Webcam Noordwijk:
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/noordwijk11mm49017116.jpg[/img]

 2. Betekend het offline zijn van de Noordwijk surfcam dat deze misschien weer terug gaat naar zijn oude locatie? ..of is de webcam alleen bij mij offline^^

 3. Druk op Petten. Ben benieuwd hoe het de moeite was!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12mm15017140.jpg[/img]

 4. @do, best een goede vraag,ik denk als het vriest mischien niet..maar een beetje water moet ie wel tegen kunnen,zou je zeggen..binnen lijkt me zoiezo wel beter.

 5. @do (& mayo d’r bij)
  Water is niet erg. Wel als het IN je board zit (lek) want water zet uit als het bevriest. Zon (UV) is ook niet echt fijn voor plankie’s. Hoezo zou je ‘m buiten laten staan? Is ‘ie zo lelijk?

 6. Vraagje, ik wil morgen gaan surfen in hoek van Holland iemand tips voor het moment ik heb de hele dag!

 7. Ik ga morgen begin van de middag bij HvH even kijken, maar dat is meer omdat ik s’ochtends niet kan 😉

  Maar als je het bericht leest (gedaan?) staat er in de laatste zinnen duidelijk dat s’octends matig is en het gedurende de dag beter wordt bij opkomend. Dus kijk even wanneer het opkomend is en dan ben je er ongeveer 🙂

 8. Zijn er toevallig mensen die na t surfen vrijdag/zaterdag in Wijk of Ijmuiden ziek zijn geworden?

 9. Petten was wel aardig, redelijk lang wachten op een verdwaalde golf maar nog wel te shortboarden. Verder was het laag, erg clean en hol. Zeker de moeite maar niet heel goed.