Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Zondag 23 December 2012

29 reacties

 1. Windkaartje zondag om 10 uur. Volle bak zuidwest!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/21mm24017969.jpg[/img]

 2. Net op wijk geweest, was zeker niet flat! Leuke heuphoge en soms een schouderhoog golfje. Al met al een oke sessie. Webcam is soms bedriegelijk dus!

 3. het is echt zo goed als flat. hoe kan het dan op wijk schouderhoog zijn? meten terwijl je op je plankje ligt telt niet he. maar belangrijkste is dat je het naar je zin had hoor. grtz

 4. zielige golvjes gister wachten tot januarie denk ik .wel me handschoentjes getest bedankt arjan bloem topkwaliteit (palm hook na 280) lekkerwarm zee u

 5. Wát een wind en wát een stroming in Katwijk vanmorgen tussen 10 en 12, nog nooit zo ver terug moeten lopen. Er zat wel kracht in de golven.

 6. België was super tussen 12 en 15 vandaag!! Wind is wat gaan liggen en de golven kwamen nog netjes door (heup/schouderhoog)! Stoked!!

 7. Ik weet niet waar Tom in Belgie heeft gescoord maar waar ik in België zat, was er weinig kracht in de golven en duidelijk dat het windchop was ipv swell. Ik zat er met HW in en toen zat het meetnet vlaamse banken rond 1 meter. Na 12 uur is het gezakt tot 70cm dus zal het zeker niet schouderhoog zijn geweest. Paar mooie lijntjes gescoord maar er zat zeker geen power in de golven.

 8. @The Bodhi
  Vandaar mijn vraag aan Tom omdat ik van Surfers naar Blankenberge gereden ben en het nergens echt te surfen was.

 9. Noordwijk 15.30

  Eigenlijk heel leuk.
  Soms wat klots, maar sideshore maakte het regelmatig toch mooi.
  Ik zie op windguru dat het een weeklang paars blijft doorpoeieren uit het zuid/zuidwesten. Dus ik zeg laat maar komen. 🙂

 10. @@kima

  Wat n ONZIN filmpje. ’t is vooral een geile cameraman met echt te zielige oversexte shots van mn heeele gewooone dochter die gewoon n beetje de weg kwijt is en wat meer zou kunnen lachen. En vooral die hele workout slaat ook nergens op, net zoals die hele gezochte aandacht voor Anastasia… Volgens mij overduidelijk tijd voor oer-hollands-on-topic-surfweer en gewoon weer ns echt surfen KAASKOP!

 11. @ Cubanen
  Zat erin in Blankenberge, maar pas na HW, zo ergens rond 12u. In het begin was het ietwat minder, en kwam er net één surfer uit. Maar naarmate het water aftrok is het een hele tijd een stuk beter geweest. Hoe meer het aftrok, hoe holler en steiler de golven werden.

  @The Bodhi
  Tjah als je op meetnetvlaamsebanken kijkt waren er toch nog 1% uitschieters van 160 tussen 12 en 13. Was soms wat wachten op de goeie setjes, maar ik noem dat toch schouderhoog…Niet?

 12. Hola, Surfistas en Hollanda!

  De kerstgroeten uit de Dominicaanse Republiek!

  Als Kerstkadootje voor iedereen enige WaveShots uit Playa Soshua!
  Wat je ziet zijn niet te surfen Beachbreaks van 2 meter!
  De jongen op de voorgrond is mijn zoon Aswin on the run!

  Mijn mooiste foto,s tot nu zijn gratis te gebruiken voor iedereen (als ze geplaatst kunnen worden) maar niet Commercieel!
  Speciale toestemming voor Surfweer.nl cq Tobias.

  Enige locale info: De Atlantische Oceaan heeft volgens de Locals nog nooit zo hoog gestaan sinds de Aarde,Maan en Zon op een lijn staan?

  Mayacult?

  In elk geval, ik ga het nieuwe jaar in in 30 graden Dudes!

  Greetzz en een gelukkig Surf 2013 alvast!

  Bertski!
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_0042a-1.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_0218a.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_0142a-1.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_0139a.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_0205a.jpg[/img]

 13. ik ben net terug uit brazil.. en merkte ook dat de ociaan erg hoog kwam in vergelijking met andere jaren nice pic’s bertski!!

 14. @bertski: ga naar Encuentro, ongeveer 5 km ten westen van Sosua en vindt een van de beste surfspots van domrep

 15. Playa Ecuentro super dik, surf les gehad na 1 seizoen nederland dacht dat ik nooit op die plank zou gaan staan maar met een setje van de locale surfdude’ op 1 meter swell ging als een malle.