Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Zaterdag 23 November 2013

27 reacties

 1. Weerkaart voor zondag 13 uur. Het koufront ligt dan precies op de grens tussen Nederland en België.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11232453.jpg[/img]

 2. Prima waves vooruitzicht.

  Eerste ervaring met de Darkfin Thermals zijn goed, de handschoenen met vliesjes tussen de vingers, geeft weldegelijk meer peddel snelheid, je vingers zijn goed te spreiden, niet te zwaar peddelen, belemmert niet in het surfen, grip goed, alleen aantrekken was crime tis dik latex, maar je moet ze eerst vochtig maken (waar heb ik dat meer gehoord) stond in de gbruiksaanwijzing.

  De thermals zoals de naam al doet vermoeden zijn wat dikker dan de basics, ik vond ze in deze watertemp. voldoen. (dat is puur persoonlijk zelf tot nu toe zonder handschoenen gesurft)

  Betaalde incluis zending vanuit US +_ 45 dollarski

  Al met al een 8

 3. Zandvoort was heerlijk vanochtend. Heuphoge lange ritjes. Zonnetje erbij en een lift terug (Zandvoort zonder stroming = als zon zonder licht) van een strandpaviljoen eigenaar in een pick-up truck. sweet!

 4. @Michiel dat is gelukkig een heel oud filmpje. Kansloze gast die uitpaddeld tijdens contest. Kansloze beatdown met een soort fout machtsvertoon. Kansloze gasten die dit soort shit filmen. Die verdienen zelf een paar slaps in tha head.

  Moraal van het verhaal….geen…volledig kansloos.

 5. Dat filmpje is zo ontzettend lame. Hoe kun je zo als surfers onderling met elkaar omgaan. Niet waard om surfers genoemd te worden, zo lelijk ook om met zijn allen toe te kijken. En die surfer die begint te vechten in het water, een grotere kneus moet ik nog tegenkomen. Wat een verachtelijke kakkerlak

 6. filmpje is al van een tijdje terug, maar het blijft triest. Gast moet niet in het wedstrijdgebied surfen maar hem zo op zn bek slaan is nergens voor nodig, dat hele local gedoe van die gasten uit hawai slaat ook totaal nergens op. Vindt het knap dat die duwde zoveel kan incasseren denk dat menigeen al lang nokkie was gegaan.

 7. Ik was laatst in Brazilie .. we kwamen bij n soort ijmuiden pier.
  Gezien de wind leek het mij wel ok aan de overkant. Toen we in de surfshop gingen vragen hoe er te komen hoorde we dat dat een NoGo was.. altijd cleane golven…maar de locals bekogelen je met stenen en schieten op je (met scherp).. zelfs surfers die daar woonden konden er niet surfen…
  Wijk 2014..??

 8. Heftig.. Ik ben naar Pipa geweest..Volop relax 😀
  Waar zat jij? Ik wil nog wel een keer terug maar wil niet van m’n board geschoten worden

  Arjan

 9. denk dat het wel mee valt ..kom al 8jaar in brasil ..fortaleza ,ponta negra, pipa super sfeer daar! kilometers strand waar niemand te bekennen is.. ik kan me wel voorstellen dat als jij bij een (slechte) favela in de buurd het water in duikt dat ze moeilijk kunnen doen

 10. Dit was Navagantes .. vlakbij Florianopolis.. ook de enige plek waar de locals zo waren (wel hele mooie spot) .. voor de rest super goeie sfeer in het water… en elke dag minimaal 2 meter..

 11. @Arjan
  Daar ben ik een maandje geleden ook geweest. idd super relaxte sfeer in het water (en daarbuiten).
  Een paar jaar geleden ook in Maresias geweest. Ook daar weinig localisme. Mooiere golven dan Pipa, maar het dorpje Maresias is veel minder gezellig en relaxt dan Pipa.
  Een drukke dag in Pipa betekent 10 man in het water. Een rustige dag betekent dat je met zijn tweetjes in het water ligt. Was wel weer even wennen toen ik de golven in Scheveningen weer met 100 man moest delen ;0)

 12. Web handschoentjes zijn retro….. Men is daar mee gestopt ivm overbelsting van schouders…succes!!
  Ierdeen aan de webhandschoentjes aub… Ist binnenkort weer lekker rustig 😉

 13. De eerste wetsuit dragers werden ook bespot ,uitgelachen, door vijgenblad dragende iphonevrije locals , en schat, wat draag jij vandaag?

  Annyway verslagje is pjuur persjoonlijk, ik verkoop ze niet ofzo, mocht de indruk ontstaan van “”aandelenvoorkennisbankmanagersuperbonussenvoordeeleeuwigetopwinsten”

  X