Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Zaterdag 11 april 2015

45 reacties

 1. Mogelijk een aparte kern van lagedruk eind van het weekend. Dat zou voor maandag een hele mooie dag kunnen opleveren.

 2. Ik wilde net vragen of maandagochtend geen mooie optie zou worden met wind in de avond, nacht die dan ook weer gaat liggen 🙂

 3. Hey, zou er zaterdag middag aan het beginnen van de middag gelongboard kunnen worden op scheveningen.

 4. Waar was je? Noord holland liep nog een perfect inimini sup golfje. Was nog iemand, misschien was jij dat 😉 Vond je het leuk?

 5. Hallo allemaal, ik ben al een tijdje niet meer geweest in NL, hoe warm/koud is het momenteel? Schoentjes + handschoenen voldoende of ook kap?

 6. Kledingadvies voor vandaag: Schoentjes, handschoentjes, oude 5/4/3 of goede 4/3, mutsje wel lekker maar afhankelijk van de wind.

 7. De dag duurt nog lang. Maar die Wnw swell komt niet vanaf J06, maar met het front mee vanaf de Engelse kust. Beter k13 in de gaten houden.

  Ik zet mijn pijlen iig op maandag ipv vandaag of morgen…

 8. Scheveningen was heeelemaal niet verkeerd vanmiddag! zelfgemaakte minisimmons eindelijk uitgeprobeerd, was geweldig.. wat gemakkelijk om golfjes te pakken, niet normaal.

 9. Waren vandaag ook wel te richten op scheev. De middag vanaf 16.00 was lekker
  met heuphoog en zon

 10. Noord was lekker aan het einde van de middag. Roy en Pascal maakten de ene air na de andere!

 11. de noord was wel geinig, enkel snapper meer niet! maar wel lekkere zon! tot donker!

 12. Wijk 18:15-20:15 (11 april) – Wat voor de één kaka is, is voor de ander toch een leuke sessie. Kleine verwachtingen en een groot board kunnen het verschil maken… en de zon speelde ook wel een rol na die depri regen-middag.

 13. Ziet er gezellig uit op de cam. heuphoog best clean en lekker zonnetje erbij….

  Helaas moet pappie werken…

 14. Is er nog een omkleedhok op wijk? Die van vorig jaar is er niet zag ik vorige week. Anders lekker bij de auto 🙂

 15. @snakeroel: Als je genoeg liters hebt om een beetje redelijk door al het witte water heen te komen is suppen met wind te gek. Moet wel minimaal ZW zijn (sideshore) anders paddle je je natuurlijk suf.
  Ik ga graag met 6bft + : lekkere grote, krachtige windbakken!!

 16. Zijn er surfers uit utrecht die zouden kunnen carpoolen? Heb 5 jaar aan het strand gewoont en elke dag gesurft maar nu kan ik alleen als m’n moeder kan rijden :/

 17. Wijk 10.30 tot 1.30 liep vroeg supergoed. Mooie cleane sets later nog meer wind iets meer klotsbak. Superdag !

 18. @jessy: Cardelmar

  On topic, van 17:30 tot 19:00 uur Petten gesurft. Is helaas niet meer wat het geweest is met ZW. Hoogte was ok, ook lekker hol maar de lange lijnen met zw lijken voorlopig verdwenen en de stroming (zelfs met afgaand) is een stuk harder dan het was.

 19. Ik heb vorig jaar bij Goldcar gehuurd. €500 voor een dikke station voor 3 weken all risk verzekerd.

  Als je via zo’n zoeksite boekt kan je beter niet die extra verzekering nemen. Die koop je namelijk van de zoeksite en niet de verhuurder. De verhuurder loopt zo inkomsten mis en gaat vaak moeilijk doen over eigen risico etc.
  Beste is afwachten waar je uiteindelijk huurt en het dan daar regelen via de mail ofzo.

 20. Wijk was lekker. Inderdaad voornamelijk heuphoog met uitschieters hier en daar. Een bak wind en keihard werken om daar met de sup tegenin te komen, maar verbazende lijnen bij de pier. De windrichting was natuurlijk ideaal, maar ik had niet gedacht dat het lang genoeg had gewaaid om het daar zo mooi uit te laten lijnen. Lekker maar gesloopt…

 21. 8 tot donker (9;45), stevige onshore wind met later best wat bakken. periode was wat minder maar toch stevige bakken gepakt met shoulder pieken..