Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Vrijdag 7 September 2012

20 reacties

 1. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11mm00015623.jpg[/img]

  De wind uit het zuidwesten neemt in de loop van de dag af en de swell uit het noorden krijgt weer de boventoon. De boei laat zien dat de golven uit het noorden afgelopen nacht bijna geen enkele hinder ondervonden van de harde wind.

 2. Kan ik concluderen dat de wadden de beste optie is as weekend?
  Weet iemand wat het beste getij is om te gaan op Texel?

 3. Te hoog tij is nooit goed als het klein is, verder maakt het niet zoveel uit tenzij je strekdammen hebt. Dan in de regel altijd laagwater kiezen. Have fun!

 4. Het is nu verbazingwekkend aardig in Ouddorp! Ziet er lekker uit met dit zonnetje. Halverwege de avond wordt het hoog water en de wind gaat wat liggen, zou best mooi kunnen worden!
  Zin an! Zou top zijn als het een beetje op gisteravond gaat lijken (zie foto)
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Ouddorp_6sept_surfkaravaan_rianca.jpg[/img]

 5. 5’0 little donkey gesurft in noordwijk, was nog verrassend leuk op die kleine golfjes van +- 1meter

 6. Vanochtend tegen beter weten in vroeg opgestaan om nog even hoogwater op HvH mee te pakken. Zo goed als blad stil, alles uitgestorven en toch nog een paar mooie glassy golfjes kunnen pakken (net over knie hoog).

  Maar de echte opsteker was dat zich twee zeehonden bij me voegden en wel 20min hebben rondgehangen. Nieuwsgierige beestjes!

 7. @Katwijk erg ontspannen gesurft, zeker toen hoogwater over zijn hoogtepunt heen was en de 2e bank (eindelijk) brak. Nog steeds niet meer dan geinige kniehoge golfjes, maar met de zomerse omstandigheden erbij, was het een heerlijke sessie.

  Hier 1 nieuwsgierige zeehond 😉

 8. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding 2012-09-09 om 01.22.29.png[/img]

  Flinke swell op komst, wel een beetje doorpeddelen

 9. he absolute novice! ik lag bij de janpatat in de hoek( zag idd 1 andere surfer bij t hoofdstrand) en die 2 zee honden hebben ook nog een uur bij mij liggen rondspartelen! golfjes vielen ook niet helemaal tegen idd! af en toe een lekker te longboarden lijntje wat doorkwam

 10. ^$&!#@!

  Ik ga morgen onder het mes en lig er een maand of 3 uit… Zie mezelf daarna niet weer de draad oppakken totdat het weer wat warmer wordt. Snik. had nog wel een epic weekje willen meepakken.

 11. Hmmm, volgens mij is alles zo’n beetje flat… (! Ik had de webcams niet moeten bekijken… nat pak klinkt nu ineens toch wel lekker)