Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Vrijdag 28 September 2012

22 reacties

 1. Domburg nu iets minder, maar wel al lekker zonnetje 🙂

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm23016231.jpg[/img]

 2. Dat plaatje van de noord ziet er leuk uit, maar Ben vanochtend niet gegaan want het was behoorlijk slap, net nog te hoog tij. Idd de wind kwam er ook al vroeg in en ik voorzie dat het vanavond wel iets beter wordt.

  Daarom nog even geduld!

 3. Net even op schevenoord,paar golfjes gepakt,maar het brak waar het ongeveer 50cm diep is,dus pas op…zal over een uurtje wel beter zijn..nu eerst koffietje voor mij.

 4. …Was maar koud vorige week na 2 uur en toch flink gepeddelt. Iemand al erin gegaan met een dikker pak, en zoja was dit niet ’te’ warm?

 5. Hahaha @die 3/2 : dat was de reden dat ik eruitging..had na vorige week kou lijden 543 aangedaan,en het was spaansbenauwd….toch maar 3/2 aandoen dus..

 6. Waarom staat de cam in wijk aan zee zo naar ” rechts” gefocust? zeker bij Zuidwesters wil ik liever een cam op de pier hebben staan dan bijna in wijk aan zee dorp.?

 7. @ tobias:

  ja ik denk dat zowat heel nederland aan het wachten is tot jij zegt GO :), dat het maar rap terug winter word en dat er in de line up nog maar 4 man ligt 🙂

 8. Schev.Noord had wel wat leuke golfjes achterin tussen 9 en 10.30, maar pffff wat een stroming, dat wordt morgen spierpijn 🙂

 9. Ik had vanmorgen een sollicitatiegesprek in het binnenland verdikkie! Knudde getimed… Vorige week donderdagochtend en de donderdagochtend de daarvoor ook rustig in het water terwijl de golven top waren. Maar zo te zien was het deze ochtend echt uitgestorven. Bummer!

 10. Een sollicitatiegesprek in het binnenland is één, een fulltime job in het binnenland is, wat betreft surfmogelijkheden, veel ernstiger. Bezint eer ge begint… Alhoewel het in de zomermaanden met de avondsurf al een stuk beter te doen was. Hoop dat de cleane condities zondagmorgen niet te vroeg gaan vallen. Laat feestje de avond ervoor. Wacht met spanning de surfsms af.

 11. Ik ben wel een tikkie gek, maar niet dom. Het was een gesprek voor hun vestiging in de tropen. Met elke dag wel surf.

  De sms-jes van Tobias werken trouwens prima. Ik snap alleen niet dat hij hier iets op verdient. 5 Euro per maand en dan elke dag een een sms plus alerts. Kost eerder geld lijkt mij.

 12. Van de week balangan beach, bali 🙂

  Kan niet wachten tot de nederlandse bruine slob 🙂

  [img]http://cdnimages.magicseaweed.com/photoLab/275955.jpg[/img]

 13. Goed bekeken, hoop voor je dat je die baan krijgt. En hoop voor mezelf dat Utrecht aan zee komt te liggen (maar zo snel zal het niet gaan met die zeespiegelstijging), ik ooit ook een stap maak naar een baan dichter bij zee of in elk geval dat mijn auto het weer gaat doen (anders wordt het komende zondag ook niks)…
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/utr_aan_zee_af_x-2_copy2.jpg[/img]

 14. Heerlijke plaat. Zo zie je ze inderdaad niet vaak aan de Hollandsche kust. Maar ja daar ligt naar mijn weten ook geen rif (wat in de beginnersstadia dan weer een voordeel is).

 15. Die golven vanochtend op Scheveningen zien er aardig uit. Zo hard is die Zuidwest wind toch niet geweest?

 16. @ Ewout lekker man. Te gek dat die gasten daar foto maken he. Airport left ging af vandaag. Misschien moet je die morgen ff checken.

 17. Airports left zijn we ook geweest maar daar hadden we binnen 30min een rasta balinees achter ons aan… Hij begon met zijn board te slaan e.d. Omdat wij zouden indroppen……

  Balangan is veel relaxter zonder gekke locals 😉

  Ewout b