Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Vrijdag 23 November 2012

23 reacties

 1. Wijk vanochtend 8:30-10:00 zag er niet geweldig uit, maar onverwacht lekker! Soort left pointbreak met lange ritten, weinig closeouts. Nice!

 2. was ook op wijk tussen 08:15 en 10:00, waren mooie lijnen! Rond 10:00 was de wind naar aanlandig gedraaid, toen werd het een stuk rommeliger, maar flinke bakken nog steeds..

 3. Kan iemand even zeggen dat het vanmiddag nog wel iets beter wordt op scheef? Gewoon, al is het om mij een plezier te doen:)

 4. @Luca: aangezien er inclusief ik drie surfers waren, wit of rood board? Ik geel longboard. 🙂

 5. hi tobias, jouw smsservice is over het algemeen top. nu kreeg ik een sms rond het middaguur. vol goede moetwat uurtjes vrijgenomen, kom ik aan op het strand.. wat een teleurstelling… 🙁

 6. wijk van 10 tot 13,30 leek eerst nix op de cam en vanaf het strand maar eenmaal er in was het super mooielijnen en soms een redelijke bak twerd inde lop van de midag wel minder

 7. Lijkt me een mooi tijdstip voor de update, of is er nog veel onzekerheid over de exact koers van dit storm-laag?

 8. Is behoorlijk zeker nu volgens mij.
  Aan de kust tijdelijk storm kracht 9 uit zuidwest.

  in het zuiden misschien wel de moeite waard aan het eind van de middag richting laag water, daar waar de wind net off-shore is.

 9. Fuck, morgen 9 à 10 Bft. WZW-wind aan de Belgische middenkust… Als ik nog enigszins recht op m’n voeten kan blijven staan buiten, dan ga ik erin. 4-5 weken (lees: weekends) geen surf makes you do crazy shit.