Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor (Paas) Maandag 9 April 2012

13 reacties

 1. Wijki was heel lekker! Eerst van 16.30 -17.30 helemaal ruk .. maar het begon te groeien.
  Van 18.00 – 18.30 waren het lekkere golven, laatste half uur tot 19.00 ver uitpeddelen .. maar enorme mooie cleane hooooge lijnen .. waanzin.
  (en uiteindelijk met z’n tweetjes .. hi hi)

 2. Hallo medesurfers! Volledig offtopix, maar hoe is de surf op Fuerteventura rond deze tijd van het jaar. Was van plan een last minute te boeken en zaterdag erheen te gaan. Is het bij Correlejo goed te doen? Iemand ervaring?

 3. Wil je golfsurfen dan zit je corralejo goed mits je een auto huurt. Halfuurtje naar spots van topklasse op de noordkust. Op de noordwest kust ook mooie beachbreak voor beginners of als de Swell binnen komt. Haven van corralejo loopt waanzinnig als er voldoende Swell binnenkomt. Dus like always check de voorspellingen. Overgens staat er op de Noordkust eigenlijk altijd wel een metertje. Have fun, huur een auto en leen ff de stormridersguide voor de beste spots. Overigens kunnen de lo als behoorlijk de local uithangen.

 4. Op naar de Wadden.
  Als dat op niets uitdraait, naar Amsterdam.
  Kunnen we daar wat de toerist gaan uithangen.

 5. Corralejo is relaxed. Mooie uitvalsbasis. Auto heb je op Fuerteventura sowieso nodig maar een auto huren is goedkoop en tanken ook. Qua spots is er ook bijna altijd wel iets te vinden. Have fun!

 6. @ katwijk: Wind komt pas na het middaguur. De passaatwind. In de ochtend is het daar vaak vrijwel windstil.

 7. Ik zou in El Cotillo verblijven, goedkoper en dichter bij de breaks, en n half uurtje naar Corralejo als het daar loopt (vrij specifiek is mijn ervaring) Auto is sowieso een must en ik raad je een 4×4 aan om naar een van de mooiste spots; Esquizo te rijden. (langs coltillo beach rijden over de dirtroad, bij een verlaten huis rechts en doorrijden tot de klif, klauter naar beneden en voila!) Corralejo is wel de plaats waar je wilt zijn als je houd van feesten ’s avonds, alleen ontstijgt het niveau Salou niet vrees is, tel daar de lallende engelsen en het feit dat er geen lekkere koffie of gezonde maaltijd te krijgen is bij op en trek je conclusie! Veel plezier!

 8. Zit woensdag en donderdag op ameland. Zie dat de wind zuid (aflandig) is.
  Komt de ‘geplande’ noord-swell op tijd door om hier nog wat van mee te pikken?

 9. @Katwijk; De karaoke bar en een bitterballetje bij Paul hebben een hoog Salou gehalte! Maar is wel lachu. Leuke surf en een 4×4 is een optie, alhoewel de gehuurde Opel Corsa het ook niet verkeerd deed off road! Have fun.

 10. Super bedankt voor jullie reacties! Been there done that ervaringen zijn ideaal!!